2013-02-27

Вменяем ли е Бойко Борисов?




         След три дни „размисъл“, вчера, 26-ти Февруари 20013 г., Прокуратурата е възложила на ДАНС да извърши проверка   дали Бойко Борисов е издал „по НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ    класифицирана информация при изявлението му в парламента, че Ахмед Доган е бил подготвял атентат срещу него.
         Тезата за евентуалното наличие на „деяние по НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ  означава, че прокуратурата Е ОРИЕНТИРАНА КЪМ ИЗНАЧАЛНАТА ТЕЗА, че поради „психо-ментална неадекватност“ Борисов не е действувал умишлено, т.е. не е съзнавал какво говори, или иначе казано – прокуратурата деликатно е намекнала, че разполага с доказателства, че не е изключено Бойко Борисов да е НЕВМЕНЯЕМ.
         Моето мнение, обаче, е че господарите от Мафията са наредили на Прокуратурата да предприеме заблуждаващи ходове, целящи
         от една страна да обезпечет безотговорност за престъпленията, които Бойко Борисов е извършил по техно указание и в техна полза,
         а от друга страна, ако Борисов започне да разкрива самоличността на босовете от престъпното мафиотско сдружение те да разполагат с документално обоснования аргумент, че той е луд и не знае какво говори.
         Както е известно, същият подход бе приложен и все още е в действие спрямо Никола Филчев.
         Считам, че Бойко Борисов е напълно вменяем, не е луд и следва да носи и да понесе наказателна отговрост за деянията си! Разбира се, заедно с господарите му от българския клан на руската и световната Мафия!
                                               Янко Янков

Няма коментари:

Публикуване на коментар