2008-09-16

БЪЛГАРСКИЯТ СЪДИЯ - ПОД ЧЕРВЕН ФЕНЕР (4)

Address for letters:

Ianko Iankov

Dianabad,

Block 4, ap. 38

1172 Sofia

Web site: http://iankov.info

Web site: http://iankov.com

Bulgaria

***************************

16 Септември 2008

До г-н Константин Пенчев,

Председател на Върховния административен съд

бул. „Александър Стамболийски” № 18

1301 София

Web site: http://www.sac.government.bg/

E-mail: VAS_pressroom@sac.government.bg

E-mail: predsedatel@admincourtsofia.bg

E-mail: kabinet@admincourtsofia.bg

E-mail: admsecretar@admincourtsofia.bg

До Върховния административен съд

Към Частна жалба вх. № 7365/02.06.2008 г.

против Определение от 26 май 2008 г.

на Съдия-Докладчик Петя Стоилова

АС-София, І-во отделение, 13-ти състав,

Адм. д. № 2875/2008 г.

---

Към Частна жалба вх. № 12511/15.09.2008 г.

против Определение от 07 август 2008 г. на

на Съдия-Докладчик Петя Стоилова

АС-София, І-во отделение, 13-ти състав,

Адм. д. № 2875/2008 г.

Информационно уточнение:

Текстът е публикуван в Интернет на адрес:

Web site: http://iankov.blogspot.com/2008/09.4.html

Заглавие: БЪЛГАРСКИЯТ СЪДИЯ – ПОД ЧЕРВЕН ФЕНЕР (4)

Господин Пенчев,

Разбира се, досега не съм имал и нямам абсолютно никакви нито лични, нито професионални основания да Ви „господиносвам”, т.е., да Ви наричам „господин”, но като израз да „дипломатическа добра воля” засега ще Ви господинисвам с надеждата, че на Вас ще Ви е пределно ясно, че всъщност, ще Ви „сапунисвам”.

Ще започна с това, че съм очарован от Вашето сравнително умело участие в оркестровото многогласно изпълнение на плиткоумно съчинената номенклатурно-апаратна пропагандна фуга (ит. fuga от лат. fugioбягам”, „бягам пред, заедно или след музикалното свистене на вятъра”), както и че съм почти възхитен от виртуозността на композитора, нотирал многогласното последователно свирукане на един и същ сугестивен мотив или тема, изпълнени от различни музикално-пропагандни инструменти или свирки.

Или казано с други думи, става въпрос за темата, която Вашите господари от слугинския политически елит бяха поставили, когато се бяха скарали в Парламента по повод и във връзка с това, че Вие като като Висш съдебен шеф бяхте демонстрирали уменията си да осъществявате специфично и чисто мафиотско правосъдие.

Както несъмнено много добре си спомняте, в съботния брой 3243 на в-к „Монитор” от 07 юни 2008 г. журналистката Яна Миткова бе публикувала статия, озаглавена „Доклад на ВАС скара червени и жълти”, в която се разказваше за това, как депутатите от червената фракция обвинили депутатите от жълтата фракция на българския клан на руската Червена мафия за това, че лично Вие сте обезпечил абсолютно мафиотско правосъдие в полза на едната фракция и във вреда на другата.

Или както в такива случаи се казва: Точно Вие сте станал причината да се скарат и да демонстрират своето вълче скимтене две от вълчетата от многоцветното политическо котило на руската мафиотска вълчица.

Това именно скимтене на вълчите палета, съгласно логиката на оркестрационната композиция впоследствие, само преди десетина дни, бе дало повод на „Композитора” да включи в музикалната фуга и Вашето малко по-ербап палешко квичене.

Макар че Вие, несъмнено, сте само артикулационният изпълнител на арията, в крайна сметка точно Вашето гласово изпълнение във фуговата композиция ми дава прекрасния повод да се позова на думите Ви, като използувам достатъчно очевидно откроената в главата Ви фуга (нем. Fuge – „дупка в дъска” или „празнина в стена”) и да заложа в нея някои от моите забавляващи ме феерични фугаси (фр. fougasse – „скрита мина”).

Точно Вие, Господин Пенчев, имахте и проявихте матросовската смелост самоотвержено да се противопоставите на българските специални (тайни) служби, заявявайки, че докато не само всички професионални юристи, но и цялото обществото много добре знаят кой какъв е в гилдията на съдиите, само тайните служби са тези, които все още нищо не са видяли и нищо не знаят.

Във връзка с това, Господин Пенчев, обаче, струва ми се, че лично Вие „май нещо не сте довидяли и не сте доразбрали” – „българските тайни служби всичко са видяли и всичко знаят”, но именно защото са тайни служби, пазят всичко в тайна, тъй като съгласно установената от КГБ българска институционално-правосъдна традиция, тайна е всичкото онова, което всеки го знане, но никой няма правото да го говори или да го пише.

Така например, трябва да се съгласите, че именно към сферата на най-строго пазените държавни тайни принадлежат имената на жените, взети от сферата на сексуалната проституция и „зарибено инфилтрирани” в сферата на съдийската проституция, начело на която като шеф сте институционализиран именно Вие.

Също така, трябва да се съгласите, че именно към сферата на най-строго пазените държавни тайни принадлежат и имената на пишман-мъжете, взети от сферата на мъжката проституция и институционализирани като депутати, премиери и шефове на специални служби. Така например именно към тази сфера на най-строго пазените държавни тайни принадлежат и фактите, че след като СерГей Станишев-Вагинин се отблагодари с евродепутатско кресло на своя очевидно изтънчено нежен активен интимен приятел Вигенин и си нае (а и назначи) нов, макар и пак такъв (тоест - активен), но все пак очевидно hard gay или Sertgay sex functionary, после той и на него се отблагодари, като го направи всевластен шеф точно на новосъздаденото широко рекламирано „българско ФБР - което, обаче, несъмнено си остана хилядапроцентово българско КГБ.

Освен това, ще трябва да се съгласите с реалността, Господин Пенчев, а именно, че точно тези български тайни служби са главната ударна сила на българския клан на руската Червена Мафия, и че именно те са „едни от онези”, които не просто купуват на абсолютна безценица съдиите, а дори ги вземат от един бардак, за да ги преместят, внедрят и институционализират в друг, в случая – в съдийския бардак; към който, впрочем, не само принадлежите и самият Вие, но дори сте му поне номинален Шеф!

Освен това, Господин Пенчев, именно или точно Вашият „голям, но мек” език, който извадихте и показахте в медиите, ми дава основание да се обърна към самия Вас, за да Ви предизвикам „на езиков двубой” и да Ви покажа, че лично Вие въобще няма да посмеете да направите онова, което е напълно в кръга на Вашата служебна власт, правомощията и задълженията Ви.

Господин Пенчев,

Поне на мен ми се струва, че ако Вие не се страхувате от това, няма да успеят да постъпят по същия начин с Вас, бихте могли официално и публично да обявите не само имената, но и главните биографични данни на всичките намиращи се на Ваше подчинение съдии, както и професията и дейността на членовете на техните семейства и фамилии, а също така и откога и по чие предложение са били назначени за съдии.

Ако Вие направите това, което е напълно в кръга та Вашите правомощия и служебни задължения, бъдете уверен, че тайните служби, който Вие все пак напълно справедливо обвинявате за трагичното мафиотско състояние на съдебната система, просто „ще Ви го духат”.

16 Септември 2008 г. Янко Н. Янков

Няма коментари:

Публикуване на коментар