2007-09-19

ГЕЙОКРАЦИЯ=ГЕНОЦИД

Относно:

Организирана и системно провеждана

от всички досегашни посткомунистически правителства

зловеща практика на държавен тероризъм, евгеника,

социално-икономически геноцид, социално-медицински

и медикаментозен геноцид, образователно-професионален геноцид,

пенсионен геноцид, извънсъдебни убийства и други форми

на геноцидно и терористично насилие и изтребление

на гражданите на България



ваши престъпни нискойерархични държавновластнически

слугински величия на българския посткомунистически мафиотски режим,

І.

Вие, разбира се, превъзходно знаете, че сред изключително многобройните ми адресирани до и официално регистрирани при Главния прокурор искания за разследване на престъпленията на режима са и исканията ми от 16 март, 23 март, 26 март, 27 март, 28 март, 29 март, 10 април, 16 април и 18 май 2007 г., главното съдържание на които се свежда до необходимостта да бъде разследвана престъпната геноцидна, терористична и евгенична дейност на всички посткомунистически български правителства и техните функционери.

Вие, разбира се, превъзходно знаете, че вместо да предприемете и извършите съответните разследвания, и двамата лично сте се ангажирали с това да разпоредите на специалните служби при МВР и на няколко специализирани по мокрите поръчки прокурори, да предприемат против мен специални компроматно-елиминационни оперативни мероприятия, на които тук и сега няма да се спирам.

Все пак, обаче, още в самото начало на това изложение (макар и само мимоходом) държа изрично да спомена, че съвсем не е случаен фактът, че като титулярни ръководители на тези две изключително мощни държавновластнически структури сте назначени именно вие, и то именно заради притежаването на посочените по-горе ваши две главни личностни характеристики; както и съвсем не е случаен фактът, че специално вие съвсем не сте първите, които Big boss-a на българския клан на руската Червена мафия е назначил на тези и на други такива държавнически длъжности именно заради точно тези личностни характеристики.

Съвсем не е случаен и фактът, че едно от най-важните направления на вашата конкретна престъпна дейност е да обезпечавате елиминирането от политическата и юридическата сцена (както и физическото елиминиране!) на всеки, който притежава достатъчно висока степен на юридически знания, и най-вече – достатъчно висока степен на мотивираност - да се противопостави на престъпната дейност на вашите господари от Мафията.

ІІ.

На 18 юли 2007 г. Институтът за социални и синдикални изследвания (ИССИ) при Конфедерацията на независимите синдикати (КНСБ) е публикувал поредната информация за тримесечния период от март до края на юни относно т. нар. „Издръжка на живота”, съгласно която:

1) Месечната издръжка на живота на един неработещ член от четиричленно домакинство (двама възрастни и две деца) е 390,95 лева, а за цялото семейство - 1563,80 лева;

2) Месечната издръжка на живота на едно работещо лице е 432,56 лева;

3) Границата на бедност, базирана на потребителска кошница от 77 жизнено важни стоки и услуги за физическо оцеляване на едно неработещо лице е 153,25 лева месечно, а за четиричленно домакинство на двама неработещи и две деца е 613,00 лева;

4) По равнището на доходи България е на последно място не само сред страните-членки на Европейския съюз, но и на Балканския регион.

ІІІ.

На 18 септември 2007 г. електронната медия Dnes+ е публикувала съобщение, съгласно което при посещение в Стара Загора синдикалните лидери Желязко Христов и Янка Такева са заявили, че през последните две години всяка година от образователната система са отпадали по 20 хиляди постоянно живеещи в страната ни деца, или общо за последните две години от образование са били лишени 40 хиляди деца. Според тях отделно от това през същия период 80 хиляди деца са напуснали страната заедно с родителите си (естествено, за да се спасят от жестоките античовешки мерки на Правителството, насочени против тяхното оцеляване), а повече от 1500 учители са напуснали страната, за да търсят спасение в чужбина.

ІV.

В началото на септември 2007 г. Институтът за пазарна икономика съобщи (в-к «Класа»/05.09.2007 г.), че България вече се е изкачила с 9 (девет) места напред в световната класация за икономическа свобода; че тази класация е изготвена от канадския институт «Fraser» и отчита 141 държави; че 56-то място се заема от България; и че пред България в класацията стоят държави като Ботсуана (38-мо място), Салвадор (18-то място) и Монголия (44-то място); както и че според обяснителните бележки на «Фрейзър» държавите с по-висока икономическа свобода имат по-висок Брутен Вътрешен Продукт (БВП) на глава от населението, по-висок икономически растеж, повече чуждестранни инвестиции, ниска степен на корупция, по-голяма продължителност на живота и по-ниска детска смъртност.

V.

В началото на септември (08 септември) 2007 г. електронната медия News.dir.bg e съобщила, че според класация на „Economist Intelligence Unit” за 2005 г. хората в България живеят много по-зле от индианците в Салвадор, и че България е на 57-мо място в класацията от 111 държави относно материалното благосъстояние на хората, здравето, политическата стабилност и сигурност, и прочее.

VІ.

През юни 2007 г. директорът на Асоциацията на българските педиатри Евгени Ганев е заявил (newswriter on 18/06/2007), че в България на всеки 1 000 (хиляда) деца всяка година 15 (петнадесет) умират преди да са навършили 5 (пет) години, и че това е три пъти повече от аналогичните процеси в Европа.

Според съобщение, публикувано на 19 юни 2007 г. във в-к „Монитор”, България е на първо место в Европейския съюз по детска смъртност, при което главната причина за това е липсата на пари за лечение и малкият брой специализирани детски легла в болниците.

VІІ.

Освен горното най-общо и сухо експертно-статистичесто представяне на престъпната дейност на българската мафиотска държавна власт, тук и сега ще посоча и един конкретен частен случай на детска смърт, настъпила по вина на Правителството.

На с. 3 на брой 21 от 23-29 май 2007 г. на в-к „Шоу” е записано следното: „15-годишният Александър Михайлов, който миналата седмица се хвърли под влак, се е самоубил заради съсипващата го бедност. Отличният математик нямал дори обувки, заради което често не можел да отиде на училище, разкриват съселяните му от Триводици, Пловдивско, които събраха пари за да да бъде погребан Сашко.

В броя на в-к „Дневен труд” от 27 юни 2007 г. е записано следното:

„15-годишният Александър Михайлов, който миналия вторник се хвърли под влака, е избрал смъртта пред бедността.

Това научи вчера „Труд” в родното му село Триводици, Пловдивско. Там съседи събират пари за ковчега на момчето.

Александър бил отличен математик, но често му се случвало да няма обувки, с които да отиде на училище.

„Моята съдба е да съм беден – споделил той със съученик два дни преди да легне на релсите. – Нямаме пари и не виждам как това може да се промени. Ходя на полето да работя, но едва събирам за някоя дрешка за мен и братята ми. А ми се ще да сме като другите – да не ходим боси, да имаме за книги, ако не и за компютър ...”

В така наречения „Форум” в електронното издание на в-к „Дневен труд” е записано следното:

От IraAsa. 05/21/2007 12:59:43. Ужас, сълзите ми напират докато чета! Срам и гнус ме е от безхаберието на институциите към най-слабите в България. България - членката на EU с хилядолетна история и култура. Срам ме е, че оставяме нещастните деца и възрастните хора да гинат в мизерия.

От Schopova. 05/21/2007 13:08:28. Достойният човек трудно понася унижението. И клетото дете си е отишло доброволно именно затова. И не е пожелало да стане крадец или измамник. И е сложило кръст на математическите си умения, на напиращата младост, но и на безперспективността и унизителното си човешко съществуване. Бог да прости чистата му и невинна душа. И дано същият този Бог даде възмездие на виновниците за тъжния живот на множеството българи. Защото само Той остава като надежда в безнадеждието на живота ни в България.

От ilian. 05/21/2007 18:26:38. Това го има само В България и Африка. Егати държавата. По-добре да я няма.

VІІІ.

Приблизително по същото време във в-к „Гласове” е публикувана уникална снимка, на която се вижда как Премиерът Сергей Станишев и неговият интимен приятел Кристиян Вигенин се припичат един до друг на палубата на яхта.

Впрочем, публикуването на тази снимка бе станало в контекста на факта, че вече доста време софийските зевзеци често пъти използуваха следното изречение: „Това, че единият се казва Вигенин сме напълно сигурни, но не сме сигурни кой от двамата е Вагинин”.

Пак приблизително по същото време добре известният скандален гей Дим Дуков заяви във воденото от него телевизионно предаване „ВИП брадър”, че Вигенин е високопоставен във властта хомосексуалист.

Впрочем, фактите сочат, че благодарение именно на Премиера Сергей Станишев по същото време същият този Вигенин бе официално избран от българското Народно събрание за т. нар. „временен депутат в Европейския Парламент” („евронаблюдател”), и че малко по-късно стана още по-високопоставен във властта, и днес се проявява като напълно редовен (легитимен) депутат в Европейския парламент.

Заслужава внимание и фактът, че след победата на партията ГЕРБ на изборите за депутати в Европейския парламент столичният кмет генерал Бойко Борисов поздрави Сергей Станишев с хита на скандално известния гей-певец Азис „Празнуваш ли сега”, и с иронична усмивка заяви: „Това, което казвам, е доста двусмислено!”; с което изключително елегантно, но съвсем определено даде да се разбере, че като бивш Секретар на Министерството на вътрешните работи разполага с напълно достоверната информация, че Министър-Председсателят на България е гей.

И накрая нека посоча и това, че в един столичен вестник се появи статия, която е озаглавена „И Бойко разправя, че Станишев е гей”, в която пределно ясно и недвусмислено е публикуван изричен текст, съгласно съдържанието на който редица високопоставени представители на политическия вертеп съвсем директно обвиняват лидера на управляващата лява партия Сергей Станишев в крайно ляв (сексуален) уклон.

ІХ.

Настоявам за разследване на всички престъпления, извършени от членовете на всички посткомунистически правителства, включително и от Премиера на сега властвуващото Правителство Сер гей Станишев.

19 Септември 2007 г. Янко Н. Янков



[Изпратено на 19 септември 2007 г. до Главния прокурор, Министър-председателя, посланиците на държавите от ЕС, ЕК на ЕС, САЩ и Швейцария, акредитирани в България, членовете на дипломатическия корпус в България, български и чуждестранни медии].

Няма коментари:

Публикуване на коментар