2013-03-13

Всички карти на масата и отговорност за престъпленията на Специалните държавни служби, на Прокуратурата, на Съда, на Правителството, на Президента, и на другите държавни институции! – 531



Address for letters:
Янко Николов Янков –
гражданско лице – гражданин на Европейския съюз,
Председател на Партия Либерален конгрес,
Председател на Съюза на юристите-демократи,
Председател на УС на Базисния Институт
за Проучване и защита на човешките права,
Дописен член (член-кореспондент) на
Българската академия на науките и изкуствата
--------------
ж. к. „Дианабад”, блок 4, етаж 6, ап. 38, София 1172
Web sites:
========================================================= 
13 Март 2013 г.

Всички карти на масата и отговорност
за престъпленията на
Специалните държавни служби,
на Прокуратурата, на Съда,
на Правителството, на Президента,
и на другите държавни институции! – 531


До г-н Сотир Цацаров –
Главен прокурор на България,
Съдебна палата, бул. „Витоша” №2, 1000 София
Към: „Всички карти на масата .... 528“ вх. № 3307 / 2013 г.
Към: „Всички карти на масата .... 529“ вх. № 3307 / 2013 г.
Към: „Всички карти на масата .... 530“ вх. № 3307 / 2013 г.
Относно:
тотална и селективна
геноцидно и терористично мотивирана престъпна дейност
на българската държавна (правителствена) власт

Информационно копие:
До всички актредитирани в България
дипломатически мисии

            Господин Главен Прокурор Цацаров,
            Уточнявам, че текстовете на предишнине три преписки са публикувани в моя личен сайт в Интернет и имат следните електронни адреси:

Виж: 2013-03-05, Всички карти на масата и отговорност за престъпленията на Специалните държавни служби, на Прокуратурата, на Съда, на Правителството, на Президента, и на другите държавни институции! – 528, 


Виж: 2013-03-07, Всички карти на масата и отговорност за престъпленията на Специалните държавни служби, на Прокуратурата, на Съда, на Правителството, на Президента, и на другите държавни институции! – 529,


Виж: 2013-03-10, Всички карти на масата и отговорност за престъпленията на Специалните държавни служби, на Прокуратурата, на Съда, на Правителството, на Президента, и на другите държавни институции! – 530,


            Уточнявам, също така, че както много, много други мои текстове, така и тези са
интензивно разпространени в електронните
и другите информационни и социални мрежи,
НАЙ-ВЕЧЕ СРЕД ОНЕЗИ ОГРОМНИ СЛОЕВЕ ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ,
КОИТО ВЕЧЕ ДОСТА ОТДАВНА
СЕ НАМИРАТ В СЪСТОЯНИЕ НА АКТИВНИ АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНИ ПРОТЕСТНИ АКЦИИ

            Господин Главен Прокурор Цацаров,
            Към фактите и обстоятелствата, които са посочени в предишните три преписки, тук и сега добявам и следните:

            Само преди неколко месеци, на 09 Юли 2012 г., в контекста на пределно ясната ситуация на назряващите антиправителствени протести, в българските електронни медии е публикувана статията Геноцид над българи, разкрит от проф. Георги Василев“. Текстът гласи следното:
         Извършва се геноцид над българския народ!
         Геноцид, за който знаят всички високопоставени лица в ДАНС и МВР, включително и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.
         Тайно оръжие за дистанционно поразяване на живи цели чрез електромагнитно лъчение убива бавно и мъчително жители в различни краища на България.
         Рак, диабет, аномалии -- това са само част от пораженията, които може да извърши адската машина на ДАНС.
         Тайната квартира на ДАНС в столичния квартал „Гоце Делчев“, в която електромагнитно лъчение бавно убива жителите.
         Там, в блок 260, вх.В, на първия етаж всяка нощ от прозореца се вижда странно блещукаща светлина. Апартаментът е даден под наем на агенти от ДАНС, а в него се намира оръжието за дистанционно поразяване на живи цели чрез електромагнитно лъчение.
         Пръв за геноцида над българите съобщи проф. Георги Василев от Института по библиотекознание. Той живее в същия блок и заедно със своите съседи е станал жертва на смъртоносното облъчване. Проф. Василев е заболял от диабет, негова комшийка наскоро е починала от рак, чистачката на входа се е разболяла от тумор на главата, всички жители на блока се оплакват от главоболие, световъртежи и стомашни проблеми. В близост до блока има и детска площадка.
         При направено замерване за електромагнитни лъчения уредът показал ужасяващи стойности -- интензитетът на магнитното поле е над 100 пъти над нормата. Освен в София, такива квартири има и в други градове в България, твърди проф. Георги Василев.
         Оръжието е внесено от Германия от генерал Бриго Аспарухов. Затова, че се експлоатира в България, ДАНС получава милиони. Всеки от дежурните агенти, които посещават квартирата нощем, също взима тлъсти хонорари на вечер“, твърди проф. Василев.
         Той е писал официално писмо и до Цветан Цветанов, на което вътрешният министър така и не отговаря.

-------------
            Както много добре е известно, само преди два месеци, в 21 часа вечерта на 10 януари, в апартамент в жилищния квартал „Гоце Делчев“ в София беха открити пет (5) трупа на цяло едно семейство,
            избити от авторитетен офицер от Министерството на отбраната, чиято съпруга пък е офицер-служител на Министерството на вътрешните работи!.  
            Както много добре е известно, само около един час след това служители на МВР са били „подали“ или „предоставили“ на медиите НЕСЪМНЕНО АБСОЛЮТНО МАНИПУЛАТИВНАТА КАМУФЛАЖНА информация,
            че в дома на семейството е бил „избухнал скандал“ „заради неизмити чинии, натрупани в мивката“ и заради „конфликт между синовете, единият от които е имал психически заболявания“.

            По повод и във връзка с това убийство на 18 Януари 2013 г. в електронните медии (напр. http://www.newsmaker.bg, дата: 2013-01-18 15:11:44) и на 19-25 Януари 2013 г. в книжното издание на в-к „Уикенд“ е публикуван следният текст:

Бащата убиец е бил облъчван от ултрависоки честоти

Дата: 2013-01-18 15:11:44
         Опасен апарат, разположен в тайна квартира на ДАНС, може да е винов­ник за трагедията.
         Това подозира изтъкнатият български професор Георги Василев, който в продължение на няколко години алармира всички висшестоящи инстанции у нас за машината, която се „активира“ предимно нощем, когато хората спят. Тя предизвиква различни видове ракови заболявания, безсъние, нервно неразположение и депресии.
         „Блок 254 е само на 100 метра от апартамента на ДАНС в бл. 260, вх. В.
         На­пълно е възможно в някаква степен убиецът да е повлиян от излъчванията, защото те, дори в малки дози, бият силно психически болните хора, предизвикват пристъпи у тях. В апартамента под мен дос­коро имаше семейство с две братчета - едното около 12, другото на 13 години. Те пона­чало бяха шумни и се караха, но когато имаше излъчване, направо побесняваха, почваха да се бият. Неведнъж това ставаше посред нощ.
         Показах на майка им измерването на Петър Чобанов от ВМА от 2010 г. със засечените много високи стойности на излъчване и семейството напусна този апартамент.
         Между другото, нощем се извършват измервания от специалистите и ви уверявам, че стойностите, които съм виждал с очите си, не са били малки.
         Части от квартал „Гоце Делчев“ имат завишено електромагнитно лъчение, което прави лабилните граж­дани още по-лабилни. Те не могат да се контролират и буквално излизат от релси.
         Донякъде съм склонен да раз­бера поведението на Васил Савов, макар че убийствата по никакъв начин не бива да бъдат оправдавани“, разказа пред „Уикенд“ ученият.

            Впрочем, обръщам внимание и на факта, че съвсем наскоро след това в град Пловдив стана аналогично избиване на цяло семейство,
            извършено също така от служител на Министерството на отбраната,
            чиято професионална дейност  е била почти същата, каквато и тази на офицера от София – а именно:
работа с професионална военна апаратура, излъчваща определен вид електронни вълни.

-------------

            Господин Главен Прокурор Цацаров,
            Обръщам Вашето внимание и върху следния текст, публикуван рано тази сутрин.

Заглушителни устройства

оставят затворниците без GSM

Нови скенери спират забранени вещи и дрога в пандизите
Публикувано: 12 март 2013, 02:55 | Обновено: 12 март 2013, 02:55
прочитания: 212, София, България
         Заглушителни устройства, които ще пречат на лишените от свобода да говорят по мобилни телефони, ще бъдат монтирани в затворите у нас. Това съобщи вчера министърът на правосъдието в оставка Диана Ковачева.
         Все още се подбирала техника, която да потиска сигнала само в определени помещения.
       Причината е, че част от пандизите се намират в центъра на града или до жилищни квартали и заглушаването трябва да бъде изчислено така, че да не пречи на комуникациите на живеещите в района.

-------------

            Господин Главен Прокурор Цацаров,
            както от публикациите в печатните и електронните медии,
            така и от лични разговори с големо множество от протестиращите (почти всички, с които съм разговарял, са хора с авторитетни професии и висок културен статус),
            по недвусмислено ясен и категоричен начин съм констатирал, че спонтанно и объркано споделят, че по време и непосредствено след участието си в протестите са връхлетени от проявата НА СИМПТОМИ, наподобяващи тези при така наречената „морска болест“ или кинетоза,
            с подчертано изразени нарушения на вестибуларния апарат, виене на свят, гадене, повръщане и на напълно безпричинни остри пристъпи на безпокойство и на страх,
            при това съпроводени с усещане за личностнова деперсонализация (сякаш събитието става с некой друг), за нереалност на общото и на индивидуалното минало, настояще и бъдеще, както и за частична загуба на инстинкта за персонално и общностно самосъхранение.

            При това, Господин Главен Прокурор Цацаров, точно тук и точно в този контекст съм длъжен да Ви заявя, че аз съм автор на 64 (шестдесет и четири) излeзли от печат научни и документални книти,
            при това от списъка на една част от тех, а именно долупосочените – е видно, че съм и
            единственият български хабилитаран юрист,
            сравнително компетентно навлязъл в „дълбоките тъмни дебри“ на посочената зловеща сфера.
         Янко Янков, Увод в Психологията на правото, С., „Янус”, 1998, 322 с. ISBN 954-8550-06-7, формат 60 х 84 х 16);
         Янко Янков, Психология на правото, Том 1, С., Янус”, 2002, 517 с. ISBN 954-8550-18-0 (Том 1), формат 60 х 84 х 16];
         Янко Янков, Евтаназията, Танатологически аспекти, С., „Янус”, 2004, 76 с. ISBN 954-8550-32-6, формат 60 х 84 х 16;
         Янко Янков, Смъртното наказание. Танатологически аспекти, С., „Янус”,  2004, 134 с. ISBN 954-8550-15-6, формат 60 х 84 х 16;
         Янко Янков, Въведение в Танатологията. Феноменология на живота и смъртта, С., „Янус”, 2004, 202 с. ISBN 954-8550-21-0, формат 60 х 84 х 16;
         Янко Янков, Руският тероризъм, С., „Янус”, 2004, 130 с. ISBN 954-8550-33-4, формат 60 х 84 х 16;
         Янко Янков, Хронология на най-известните терористични актове, С.,   Янус”, 2004, 150 с. ISBN 954-8550-35-0, формат 60 х 84 х 16;
         Янко Янков,  Убийството. Танатологически аспекти, С., „Янус”, 2006, 142 с. ISBN-10: 954-8550-54-7, ISBN-13: 978-954-8550-54-3, формат 60 х 84 х 16;
         Янко Янков, Самоубийството (Танатологически аспекти), С., „Янус”, 2006, 125 с. ISBN-10: 954-8550-53-9, ISBN-13: 978-954-8550-53-6, формат 60 х 84 х 16;
         Янко Янков, Политическите убийства, Книга І. С., „Янус”, 2006, 150 с. ISBN-10: 954-8550-10-5, формат 60 х 84 х 16;
         Янков, Я., Българският тероризъм. (Второ, преработено и допълнено издание), С., „Янус”, 2006, 226 с. ISBN-10: 954-8550-51-2, ISBN-13: 978-954-8550-51-2, формат 60 х 84 х 16;
         Янков, Я., Секретните служби и научните кадри в БАН и СУ. (Политическа документалистика). Книга Първа, С., „Янус”, 2006, 144 с. ISBN-10: 954-8550-48-2, ISBN-13: 978-954-8550-48-2, формат 60 х 84 х 16;
         Янко Янков, Българският тероризъм. (Трето, преработено и допълнено издание), С., „Огледало”, 2006, 222 с.;
         Янко Янков, Политическите убийства. Книга IІ., С., „Янус”, 2007, 156 с. ISBN-10: 954-8550-12-1 (Книга 2), ISBN-13: 978-954-8550-12-3, формат 60 х 84 х 16;
         Янко Янков, Танатология. Наука за хуманизиране на живота чрез демистификация на смъртта, С., Янус”, 2007, 752 с. ISBN-10: 954-8550-36-9, ISBN-13: 978-954-8550-36-9, формат 70 х 100 х 16 (голям формат);
         Янко Янков, Кутията на Пандора. Една калейдоскопична визия върху тероризма, С., Янус”, 2007, 630 с. ISBN-10: 954-8550-16-4, ISBN-13: 978-954-8550-16-1, формат 70 х 100 х 16 (голям формат);
         Янко Янков, Научни записки и фрагменти. (Параметрите на психотронната власт и на възможностите за защита на човешката същност), С., „Янус”, 2007, 470 с. ISBN 978-954-8550-69-7, формат формат 70 х 100 х 16 (голям формат);
         Янко Янков, Българският посткомунистически геноцид. (Документалистика), С., „Янус”, 2010, 427 с. ISBN: 978-954-8550-64-2, формат 70 х 100 х 16 (голям формат);
В процес на проучване,
разработване и предлагане за печат:
         Янко Янков, Българският демократичен геноцид. Писма до Прокурора при Международния наказателен съд в Хага. (Епистоларна политико-юридическа документалистика), Том 1, Том 2, Том 3, Том 4, С., „Янус”, 2013-2014,  780 c., ISBN: 978-619-7008-01-2, формат 70 х 100 х 16 (голям формат);
         Янко Янков, Елити, секретни служби и тайна власт, С., „Янус”, 2014, 300 с. ISBN: 978-954-8550-73-4, формат 70 х 100 х 16 (голям формат);
         Янко Янков, Политическият медикализъм. Болестта в полето на политическата власт, С., Янус”, 2014, 350 с. ISBN: 978-954-8550-41-3, формат 70 х 100 х 16 (голям формат);
         Янко Янков, Психология на политиката, С., Янус”, 2015, 500 с. ISBN: 978-954-8550-38-3, формат 70 х 100 х 16 (голям формат);
         Янко Янков, Зеленото чудовище от Държавна сигурност. Фантом или реалност е българският медикаментозен тероризъм, С., Янус”, 2015, 200 с. ISBN: 978-954-8550-56-7, формат 70 х 100 х 16 (голям формат).

            Така, че в контекста на всичкото това, Господин Главен Прокурор Цацаров, съм длъжен изрично и ясно да Ви заявя, че
            и като юрист, и като специалист във визираните зловещи сфери,
            КАТЕГОРИЧНО НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСЯ с това, „демократичната“ Прокуратура да продължава да ми прилага досегашната вече четвъртвековна практика на престъпно брутално несъобразяване с фактите и обезпечаване на безотговорност за престъпниците от съвременния ченгеджийско-мафиотски елит,   И ЧЕ
            ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА НАСТОЯВАМ ДА МИ БЪДЕ ПРЕДОСТАВЕНО КОНКРЕТНО, ТОЧНО, ЯСНО И МАКСИМАЛНО ОБОСНОВАНО ЮРИДИЧЕСКО ГЛЕДИЩЕ.

-------------
            Господин Главен Прокурор Цацаров,
            нека все пак се върнем на темата за
            заглушителни устройства, които ще бъдат монтирани в затворите, за да пречат на лишените от свобода да говорят по мобилни телефони; които устройства, съгласно изричното и пределно ясното изявление на Министъра на правосъдието в оставка Диана Ковачева, макар и да бъдат предназначени да потискат сигнала само в определени затворнически помещения, все пак съдържат в себе си способността и опасността ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ДА БЪДАТ НАСТРОЙВНАИ ТАКА, че да могат да пречат на комуникациите на гражданите, които живеят в района в близост до затвора.

            Преди всичко в изявлението на Министъра на правосъдието се съдържа информацията, че ТОВА МИНИСТЕРСТВО, което съгласно конституционния си статус ВЪОБЩЕ НЕ Е т. нар. „силово“ министерство,
            в противоречие със стандартите на Международното, Европейското и българското Право разполага с техника, която ИМА СПЕЦИФИЧНО СИЛОВО ВОЕННО-НАПАДАТЕЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ,
            която техника е и може да бъде притежание единствено на Министерството на отбраната и
         може да бъде използувана единствено при специалните операции на българската армия и на съюзническите армии,
         при това може да бъде прилагана единствено спрямо външни вражески военни формирования,
         НО НЕ И СПРЯМО ВЪТРЕШНО-ДЪРЖАВНИ СУБЕКТИ,
         НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА лишени от свобода затворници, та дори и да се намират в затвори от тип „Гуатанамо“, какъвто тип в България, все пак, и все още, няма, както и
         НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ДАЛИ СА  уж свободни граждани, ПРОТЕСТИРАЩИ ИЛИ БУНТУВАЩИ СЕ СРЕЩУ ПОТИСНИЧЕСТВОТО, ТИРАНИЯТА И ДЕСПОТИЗМА.

            На второ место в изявлението на Министъра на правосъдието се съдържа информацията, че визираната техника се прилага и ще бъде прилагана спрямо така наречените „лишени от свобода“.
            Какво, обаче, означава понятието „лишени от свобода“?
            Припомням Ви, че като АБСОЛЮТНО противоправно осъден в продължение на ЦЕЛИ ШЕСТ ГОДИНИ съм имал статуса набазиран или принудително настанен в затвора„лишен от свобода“, и че
            само пет месеци след пълното изтърпяване на наложената ми присъда, през март 1990 г., Общото събрание на Наказателните колегии на Върховния съд отмени присъдата и ме призна за напълно невинен и осъден при пълна липса на изискуемите от закона доказателства.
            При това обръщам Вашето внимание на обстоятелството, че КАКТО ПРЕДИ, ТАКА И СЛЕД ПРЕБИВАВАНЕТО МИ В ЗАТВОРА както усещането ми, така и реалният ми фактически и законов статус ВИНАГИ Е БИЛ И ПРОДЪЛЖАВА ДА Е НА ЧОВЕК, ТОТАЛНО ЛИШЕН ОТ СВОБОДА.
            В този именно смисъл не само често пъти сам казвал, но и в документалните и в научните си книги съм подчертавал, че
            специално в България както преди политическите промени от 1990 г., така и след това
            95% (деветдесет и пет процента) от българските граждани имат статуса на фактически „лишени от свобода“;
            при което само една малка част от тех се намират в затворите, а другите, макар и да се намират у дома си и да имат хипотетичната (но не и икономическата, и в частност - финасовата!!!) възможност да пътуват (дори и да е в чужбина!!!), също така са именно лишени от свобода.

            На трето место в изявлението на Министъра на правосъдието се съдържа информацията, че визираната техника може да бъде настанявана в едно от помещенията на дадена сграда и да бъде настройвана така, че да облъчва само едно от съседните помещения на същата сграда.
            Във връзка с това встъпвам в качеството си на свидетел за престъплението, което многократно е извършено от специалните държавни служби на България,
            като свидетелствувам, че често пъти (многократно) от апартамента, в който живея съм констатирал, че са изключени и не работят
            не само двата ми GSM-апарати (двете ми SIM карти), които са регистрирани на мое име в системата на една базирана в България телекомуникационна компания,
            но и единият записан на мое име GSM-апарат (SIM карта), регистриран в мрежата на обслужвания от Монако косовски телекомуникационен клон ptk,
            както и ползуваният от мен, но регистрационно записан на друго име GSM-апарат (SIM карта).

            На четвърто место в изявлението на Министъра на правосъдието се съдържа информацията, че визираната техника може да бъде настанявана в една сграда и да бъде настройвана така, че да облъчва една или повече от съседните сгради, какъвто е именно случаят, който е надлежно констатиран, документиран и публично оповестен от проф. Георги Василев от софийския жилищен квартал „Гоце Делчев“.

-------------
            Господин Главен Прокурор Цацаров,
            Нека, също така, да се върнем и на темата за хакерската атака върху моя така наречен „профил“ в социалната мрежа „Фейсбук“, за което Ви съобщих в преписката от 05 Март („Всички карти на масата ... № 528).
            Така, уточнявам, че към днешна дата моят така наречен „профил“ в социалната мрежа „Фейсбук“  е бил „взривяван“ (прекъсван, унищожаван) точно ПЕТ ПЪТИ,
            като недвусмислено ясните доказателства за този престъпен факт се съдържат в така наречените носещи или обслужващи E-mail, които са: iankov.bg@mail.bg, drakon44@mail.bg, drakon1313@mail.bg, drakon1308@mail.bg и protesting@mail.bg .

            Понастоящем ползуваният от мен В РАМКИТЕ НА САМО ОКОЛО ДВА МЕСЕЦИ профил във Фейсбук е ШЕСТИЯТ ПО РЕД,
            при което имам усещането, че неговото съществуване няма да продължи дори и едно денонощие и отново ще бъде атакувано и унищожено,
като престъпното деяние, естествено, ще бъде извършено от изключително висококвалифицираните специалисти на българските специални служби.

            По повод и във връзка с това, Господин Главен Прокурор Цацаров, обръщам Вашето внимание върху обстоятелството, че базираният в САЩ българоезичен сайт www.Eurochicago.com вече два пъти (на 09 и на 11 Март) е публикувал съобщения относно събитията -

Виж: “Свобода” на словото по български…, 2013.03.09,

 

Виж: Методично унищожават свободата на словото в България, 2013.03.11,


*******
        Господин Главен Прокурор Цацаров,
        Настоявам за най-строго и прецизно спазване на принципите и нормите на Правото
        и за извършване на наказателно разследване и обезпечаване на репараторна отговорност.

        Настоявам без каквото и да е забавяне да разпоредите на Националната следствена служба да извърши съответните регламентирани от Правото проверки и разследвания относно посочената престъпна дейност на българските специални служби.

        Настоявам без каквото и да е забавяне да разпоредите да бъде извършено прецизно разследване относно всички извършени от българските специални служби секретни оперативни мероприятия срещу мен и срещу членовете на семейството ми.
        В частност настоявам да разпоредите да бъдат извършени прецизни разследвания относно всички секретни оперативни мероприятия на специалните служби, свързани с подслушвания на моите и на членовете на семейството ми телефони, с подслушвания на разговорите в дома ни и в каквито и да са други помещения и ситуации, както и относно извършването на каквито и да са други мероприятия, свързани със засягащи мен и членовете на семейството ми  подслушвания на телефони, помещения, територии, ситуации, както и прилагането на заглушителни, психотронни и на какъвто и да е друг тип технологии срещу правата, свободите и живота на човека.

            Господин Главен Прокурор Цацаров,
            Несъмнено ноторно известен на Прокуратурата е фактът
            (официално признат преди време и от самия  тогавашен Председател на Върховния Административен съд и днешен Омбудсман на Републиката),
        че прокурорите и съдиите са агентурни лица, които са внедрени в съдебната система от бизнеса  (тоест - Мафията) и от специалните служби.
            В този именно смисъл, обръщайки се към Вас с настоящето наше изявление-искане за разследване, ние не храним абсолютно никакви илюзии относно изхода на тази процедура, тъй като ни е пределно ясно, че
            всички български прокурори и всички български съдии са свързани с Правото точно толкова, колкото и проститутките са свързани с морала и нравствените ценности;
            и че може би моралът на проститутките е много по-висок, отколкото този на българските прокурори и българските съдии.

            Несъмнено ноторно известен на Прокуратурата е и фактът, че минимум „80% от депутатите служат на корпоративни интереси” (т.е. – на Мафията), и че минимум 50% от гласуваните от досегашните парламенти и от сегашния парламент актове са нелегитимни (тоест – НИЩОЖНИ) поради липса на кворум.
            От всичко това е видно, че управляващият в България от 10 ноември 1989 г. до днес мафиотски неокомунистически политически режим е трансмутация на престъпния класически комунистически режим.

            Господин Главен Прокурор Цацаров,
            Тъй като ми е пределно ясно, че В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТ ВЕК ПРЕСТЪПНАТА ПРАКТИКА НА ПРОКУРАТУРАТА СЕ СВЕЖДА ДО ТОВА ВСИЧКИ ИСКАНИЯ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БИВШИТЕ И НА СЕГАШНИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ И НА ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ МАФИЯТА ДА БЪДАТ ПРЕПРАЩАНИ
            не в Националната следствена служба, която именно СЪГЛАСНО ЮРИДИЧЕСКИЯ РЕГЛАМЕНТ е компетентна да извършва разследванията (при което съвсем отделен е въпросът дали работещите в тази служба следователи са независими от Мафията и от специалните служби!!!),
            А В ПОЛИЦИЯТА, КЪДЕТО НА НАХЪСАНИТЕ НИСКОПОСТАВЕНИ ДЪРЖАВНИ СЛУГИ НА МАФИЯТА И НА СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ Е ВЪЗЛОЖЕНО ДА ПРИЛОЖАТ ШИРОК НАБОР ОТ ШАНТАЖНИ МЕРОПРИЯТИЯ, ЦЕЛТА НА КОИТО Е ЖАЛВАЩИТЕ СЕ ЛИЦА ДА БЪДАТ СПЛАШЕНИ И ПРИНУДЕНИ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ПРЕТЕНЦИИТЕ СИ,
С НАСТОЯЩИТЕ МОИ РЕДОВЕ ДЕКЛАРИРАМ, ЧЕ Полицията не е компетентна да извършва разследвания по тук изложения казус.

            Господин Главен Прокурор Цацаров,
            Надявам се да Ви е превъзходно известно, че аз, пишейки тези редове до Вас, съвсем не съм наивник и го правя съвсем не от наивност;
            но все пак, макар и да изглежда наивно, бих искал да видя, че сте постъпил така, както повелява Правото.
13 Март 2013 г.                                                        Янко Н. Янков

Няма коментари:

Публикуване на коментар