2011-02-17

СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТА ЗА ЛУДИ...

Все пак не посмяха да стигнат до крайност – очевидно са се усетили, че преминаването на тази граница е опасно за самите тях.

Наистина, прав е Алберт Айнщайн, когато казва:

Две неща са безкрайни: Вселената и простотията. Докато първото се приема с известна условност, то второто е абсолютна истина...“

Дали ругателите на професора са прочели поне една страница от над 50-те солидни книги, написани от него, та поне малко да се позамислят: кои са лудите? Не са ли именно онези, които разполагат с всички властови средства да обявяват безнаказано за луд и да вкарват в лудницата всеки, който се осмелява да казва истината за миналото и настоящето на България?

O tempora, o mores!


3 коментара:

  1. информация
    Елате на демонстрация с искане паметникът на "Альоша" да бъде префасониран, преработен, преобразен и да се превърне във величествена статуя на Апостола на българската свобода. Левски проницателно предупреждаваше: "Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби", и ето, оказа се прав: толкова години след смъртта му паметникът на съветския окупатор се извисява в небето над Пловдив, а пък миниатюрното паметниче-бюст на Левски стои там нейде долу, в ниското, в подножието на хълма.

    ОтговорИзтриване
  2. Не са луди. Това е робството. Управлява ни без нас и против нас една банда крадци и (бивши?) убийци, превзела държавата ни и чрез властта с оргарнизирано насилие отгоре с всички политики подтискаща, елиминираща и ограбваща аборигените.
    Те са виновни, че не се вдигат на бунт при напълно затворената за тях система.
    Вие (и всички по-образовани хора) сте виновен, че не ги призовавате към бунт.
    Трябва да се окуражават робите. Особено, когато могат да се освободят, но не го знаят.

    ОтговорИзтриване
  3. И защо не оставим на публиката да одобрява коментарите?

    ОтговорИзтриване