2008-07-18

БЪЛГАРСКИЯТ СЪДИЯ - ПОД ЧЕРВЕН ФЕНЕР

Address for letters:

Ianko Iankov

Dianabad,

Block 4, ap. 38

1172 Sofia

Web site: http://iankov.info

Web site: http://iankov.com

Bulgaria

***************************

18 Юли 2008

До

Софийския Районен съд

І-во гражданско отделение, 34 състав,

гражданско дело № 16618/2008 г.

Районен съдия Курветка Курвенска

бул. „Драган Цанков” № 6

1164 София

До

Административен съд -

София-град

бул. „Витоша” № 2

1000 София

І-во отделение, 13-ти състав

Адм. д. № 2875/2008 г.

Съдия-Докладчик Петя Стоилова

До Върховния административен съд

1301 (1000) София

бул. „Александър Стамболийски” № 18

към Частна жалба от 02 Юни 2008 г.

По адм. д. № 2875/2008 г. на І-во отделение,

13-ти състав на Административния съд София-град

Информационно копие:

До всички заинтересовани световни и европейски

(включително и български) институции и медии

***

Информационно уточнение:

Текстът е публикуван в Интернет на адрес:

Web site: http://iankov.blogspot.com

Заглавие: Българският съдия – под червен фенер

І

На 17 Юли 2008 г. получих „Съобщение”, подписано от деловодител Боряна Шаламанова, с което ми е връчено „Разпореждане” от 09.07.2008 г. по гражданско дело № 16618/2008 г., І-во гражданско отделение, 34 състав, подписано от Районния съдия Курветка Курвенска. Впрочем, тъй като в пълно противоречие с всичките познати на цивилизования свят съдопроизводствени правила, и в пълно съответствие с правилата на сатананиското сталинско наказателно съдопроизводство, Софийският Районен съдия никъде не е посочил името си, счетох, че мога с пълно фактическо и правно основание да го именувам Курветка Курвенска.

С това разпореждане ми е „указано”, че в срок от една седмица от датата на съобщението трябва да напиша „писмена молба”, с която да „уточня” точно 12 (дванадесет) пункта от моята „искова молба”, която съм подал пред този съд, и която, поради своята 12-пунктова дефектност, е „оставена без движение”.

В така „указания” ми срок с настоящето си писмено изложение официално и публично декларирам, че съм безкрайно благодарен за пространното 12-пунктово внимание на Районния съдия Курветка Курвенска, но че в същото време безкрайно съжалявам за това, че няма да мога да я „ощастливя” да ме обслужи, тъй като никога не съм имал никакъв ищах да се обръщам към нея и да търся нейните с...ни, пардон, съдебни услуги, и че никога не съм се обръщал към нея с никакво искане, най-малкото пък и с каквато и да е „молба”.

Просто никога не съм подавал никакъв „Иск” („Искова молба”) пред Софийския районен съд, и изпратените ми „Съобщение” и „Разпореждане”, поне според моята изключително скромна правна и обща грамотност, имат характера на долнопробни проститутско-курвенски номера.

Тъй като въпреки почти половинвековния ми стаж като дипломиран юрист, носител на няколко високи научни титли и автор на голямо множество научни книги от сферата на политическите и правните науки, на мен въобще не ми беше известно, че в България е възможно някои български гражданин без негово знание и съгласие да заведе съдебно дело пред даден съд, изказвам своята безкрайна благодарност към Районния съдия Курветка Курвенска за това, че е направила всичко необходимо, за да ми помогне да издигна на малко по-високо ниво моята тотална правна и обща неграмотност.

ІІ.

Тъй като така или иначе не съм аз този, който е завел това дело (предявил този иск) пред този именно (пред Софийския Районен) съд, считам, че в порядъка на моето право на неизбежна отбрана срещу упражнявания от съдиите мафиотско-съдебен произвол имам пълното право на адекватна аргументационна защита, и в съответствие с това се обръщам към Софийския Районен съдия със следните предизвикателни думи (и го приканвам да ме съди, ако счита, че съм нарушил правата и достойнството му):

Долнопробна Курво скапана! Ако имахте поне малко съдийско достойнство, щяхте да върнете делото на онази по-голяма и по-високопоставена от

Вас Курва, която Ви го е изпратила за решаване от Вас; защото аз съм се бил обърнал за правосъдие именно към нея и само към нея; и тя не е имала обсолютно никакво друго - освен курвенско - право, да изпраща на Вас моето искане за правосъдие, което пределно ясно е било адресарано именно и само до нея!

Освен това, решението на по-високопоставената от Вас съдебно-мафиотска Курва е обжалвано пред Върховния съд, не е влязло в законна сила и това е още едно основание Вие да върнете делото; това обстоятелство, обаче, е и още едно доказателство, че лично Вие участвувате в долнопробна мафиотска комбинация за взривяване на правосъдието в полза на Мафията и на нейните весокопоставени слуги от държавната и съдебната сфера”.

Уточнение първо : Текстът на моя изходен съдебен иск, носещ дата 08 май 2008 г., предявен претив Софийския градски съд, Висшия съдебен съвет и Министерството на правосъдието, е регистриран като Адм. д. № 2875/2008 г., І-во отделение, 13-ти състав, Съдия-Докладчик Петя Стоилова, Административен съд - София-град;

същият текст е публикуван в Интернет на адрес: http://iankov.blogspot.com/2008/05/blog-post_14.html , ТЕМИДА ПО БЪЛГАРСКИ , 2008-05-14.

Уточнение второ: В нарушение на българския правен ред и на моята суверенна и изрична правна воля като ищец, Мафиотската курва Петя Стоилова е „разделила” делото на две части и част от него е изпратила за решавнане от Софийския районен съд, който, на всичко отгоре, в пълно противоречие с всички цивилизационни правни норми, си е позволил да преквалифицира правното основание на моя иск и да иска от мен да участвувам не само в процедура, каквато въобще не съм предявявал, но и в процедура, която няма абсолютно нищо общо с моите правни интереси и цели.

18 Юли 2008 г. Янко Н. Янков

2 коментара:

  1. Комуноидното правителство, модифицирано в мафиотско-капиталистическо, развява сатанински червени знамена над цялата страна, техните слугинари от правната система, на всички входове са сложили в синхрон с него,червените фенери, останалия слугинаж на системата също успешно са станали най-долнопробни проститутки или сутеньори и така поддържат окончателно цялостта на дяволската система, непокътната и здрава.

    Господин Янков,много сте благороден, вие им правите комплименти, като ги наричате курви, ха, ха, ха !!!
    Става въпрос за най-долнопробни проститутки и по душа, и по действие, в крайната фаза на разложение.
    По-долно ниво, едва ли има, освен това на пъклото ???!!!

    Привет !!!

    Данко

    http://enkade.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. КОГАТО ПРОСТИТУТИ И ПРОСТИТУТКИ ГИ ОБЛЕЧАТ ВЪВ ВЛАСТ, ЗАПОЧВА НАЧАЛОТО НА КРАЯ !!!

    Няма нищо случайно и всичко си е добре преценено, как с червените фенери,с червените знамена и маймуняците с червени задници, застанали твърдо и гордо под тях,да се разкапе държавата и после да й сложат с лекота ръка.

    Всичко си върви по ПЛАНА, точка по точка, както и геносида, за да стигнат до крайната цел на заниманията, изчезването на българския народ и българската държава.

    Кой и как да ги спре, като почти няма хора със съзнание, а само с изключително добре развита първосигнална система.

    Привет !!!
    Данко

    ОтговорИзтриване