2010-07-22

ИСКАМ ОТГОВОРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА И НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ ВРЕДИ!-2-А

Address for letters:

Янко Николов Янков

ж. к. „Дианабад”, блок 4, етаж 6, ап. 38, 1172 София

Ianko N. Iankov

Dianabad, Block 4, ap. 38, 1172 Sofia, Bulgaria

Web sites:

http://iankov.info

http://iankov.com

http://velyovski.blogspot.com

http://www.librarything.com/search_works.php?q=Ianko+Iankov

http://www.librarything.com/catalog/Nikolay41;

http://iankov.com/dl/biobibliografia.pdf ;

http://iankov.blogspot.com/2007/06/blog-post.html ;

http://velyovski.blogspot.com/2009/02/blog-post_693.html

http://velyovski.blogspot.com/2009/02/18-42mes-livres-18-42my-books-18-42.html

http://velyovski.blogspot.com/2009/02/18-42mes-livres-18-42my-books-18-42.html

http://vbox7.com/collection:708949

================================================================

22 юли 2010 г.

До г-н Волен Сидеров - председател на Комисията

за контрол на ДАНС в Народното събрание

Народно събрание на Република България

пл. „Народно събрание” № 2, 1169 (1000) София

Е-mail: infocenter@parliament.bg

До г-н Бойко М. Борисов - Министър-Председател на България

Министерски съвет (МС), бул. „Княз Дондуков” № 1, 1000 (1194) София

Към: (персонален) вх. № 4379 / 2003-2009 г.

До г-н Цветан Г. Цветанов - Заместник Министър-Председател

и Министър на вътрешните работи

ул. „6-ти Септември” № 29, 1000 София

До Борис Велчев –

внук и син на световно известни комунистически престъпници,

агент на комунистическата ДС (вербуван на хомосексуална основа),

престъпен нискойерархичен държавновластнически слуга

на руския и българския посткомунистически мафиотски режим,

изпълняващ длъжността Главен прокурор на България

бул. „Витоша” № 2, 1000 София

До техни Превъзходителства Посланиците,

акредитирани в София, България от:

1) Обединено Кралство Великобритания и Северна Ирландия;

2) Кралство Белгия;

3) Федерална Република Германия;

4) Република Франция;

5) Кралство Холандия;

6) Съединените Американски Щати; и

7) Конфедерация Швейцария.

Първо предварително уточнение:

Подробна актуална информация за мен можете да прочетете на английски, френски, немски и български език на посочените по-горе (в логото) електронни адреси.

На същите адреси можете да прочетете и настоящия текст – вж.:

ИСКАМ ОТГОВОРНОСТ НА ДЪРЖАВАТА И НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ ВРЕДИ!–2 -A”,

http://iankov.blogspot.com/2010/07/2_22.html

*******

Второ предварително уточнение:

Изрично, ясно и категорично уточнявам, че:

от 1975 г. до днес аз, членовете на семейството ми и най-близките ми фамилни роднини сме били обект на повече от СТО И ШЕСТДЕСЕТ (160) отделни, конкретни и прецизно документирани престъпления,

шест от които са със смъртен резултат,

извършени от функционери на комунистическата и на посткомунистическата българска държавна власт;

от 1990 г. досега съм депозирал в офиса на Главния прокурор повече от 500 (петстотин) конкретни искания за разследване на тези престъпления,

но досега не е било проведено нито едно законосъобразно разследване, и

до днес не сме получили абсолютно никакво правосъдие.

*******

СПЕЦИАЛНО

предварително уточнение:

В предходното ми, от преди няколко дни, писмено изложение до вас, имащо дата 17 юли 2010 г., съм обърнал внимание върху факта,

че след като категорично отказах да се съобразя с направените ми „добронамерени уведомления” или „предупреждения” да спра да търся правата си пред съдилищата и пред държавните административни институции,

на 21 юни с.г. две очевидно професионално обучени лица ме нападнаха точно до Съдебната палата в София, със железен предмет счупиха рамото ми на пет парчета, и въпреки че прокуратурата е сезирана не само от медиите, но и лично и официално от един високопоставен прокурор (който бе направил приятелско посещение при мен в болницата), до днес не е предприето абсолютно нищо именно защото престъплението има характера на специално оперативно мероприятие, извършено от най-Специалния отдел при Специалните служби, И Е БИЛО ВЪЗЛОЖЕНО ОТ СВРЪХЕЛИТИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ КЛАН на Червената мафия.

В същото официално писмено изложение пределно ясно съм посочил, че съществуват всички основания да считам,

че целта на покушението от 21 юни 2010 г. е била да бъда ударен по главата и да бъда убит, но че само по силата на Случайността убийството е било „заменено” с осакатяване.

В същото официално писмено изложение пределно ясно съм посочил, че само десет дни преди това върху къщата в имението ми в село Клисурица е било извършено ВТОРО ПОРЕДНО покушение,

имащо не само характера на СЕМАНТИЧНО ПОСЛАНИЕ, не само характера на брутално нарушение на правата ми, гарантирани от чл. 32 и чл. 33 от Конституцията,

но и недвусмисления характер на извършен от специалните служби на Мафията и на Държавата

ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ, ИЗРАЗЯВАЩ СЕ В ПОСТАВЯНЕТО НА МНОГООБРАЗНИ УВРЕЖДАЩИ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА РАДИАЦИОННИ И БИОЛОГИЧНО-АКТИВНИ ПАТОГЕННИ СУБСТАНЦИИ.

*************

Междувременно, само няколко дни след това, вчера, сряда, 21 юли 2010 г., в българските електронни медии (виж напр. http://www.frognews.bg/news_25581/Taina_kvartira_na_DANS_plashi_sasedi/) е публикувано адресирано до вас т. нар. „Открито писмо”, написано и подписано от българския учен проф. Георги Василев (член на Съюза на българските учени, член на Френското дружество за Милтънови изследвания, член на редколегията на списание „Toronto Slavic Quarterly).

В това писмо той посочва, че още на 14 април т. г. е бил депозирал в приемната на Министъра на вътрешните работи специално писмено изложение, съдържанието на което е свързано „с престъпна дейност, при която се ползват ресурси на днешната ДАНС”, по повод и във връзка с което негово писмо, в нарушение на разпоредбите на Закона, той все още не е получил никакъв отговор.

В своето „Открито писмо”, проф. Георги Василев сочи, че живее в столичния жилищен квартал „Гоце Делчев”, бл.252, вх.7, етаж 2, ап. 150; и че точно срещу неговото жилище, „в нова кооперация 260 В, също на втория етаж, е разположена квартира на ДАНС”; той е уточнил, че фактът, че въпросното жилище има статуса именно на „квартира на ДАНС”, той е бил установил върху основата на това, че преди време, когато Директор на ДАНС е бил именно широко медийно известният Петко Сертов, същият многократно е бил виждан да посещава въпросното жилище заедно със свои служители.

В своето „Открито писмо”, проф. Георги Василев сочи, че именно от посоченото, собственост на ДАНС, жилище, „нощем се излъчват електромагнитни сигнали с голяма мощност, които предизвикват кошмари, силна отпадналост, ... и заболяване”, като уточнява, че освен самият той, са пострадали и други хора-негови съседи.

Проф. Георги Василев изрично и ясно уточнява, че в потвърждение на неговите думи той притежава протокол за техническа експертиза, извършена със съвременна апаратура, част от която се използува в НАТО, и която експертиза е била „извършена през нощта на 26/27 февруари 2010 и през нощта на 5/6 май 2010 г.”.

Проф. Георги Василев изрично и ясно уточнява, че съгласно официалното заключение на техническата експертиза става дума за това, че именно от въпросната територия на ДАНС се извършва излъчване на електрично поле, което е 15,2 (повече от петнадесет) пъти над допустимите хигиенни норми, както и за излъчване на магнитно поле, което е 111,11 (повече от сто и единедесет) пъти над допустимите хигиенни норми.

Проф. Георги Василев изрично и ясно уточнява, че ректорът на висшето учебно заведение, в което той преподава, още на 8 (осми) март т. г. е бил изпратил официално писмено изложение, адресирано до Председателя на ДАНС Цветелин Йовчев, но че въпросното държавно длъжностно лице не е дало никакъв отговор.

Проф. Георги Василев изрично и ясно уточнява, че след като на 31 март тогавашният Председател на парламентарната Комисия за контрол над ДАНС Иван Костов е бил написал официално писмо до Председателя на ДАНС Цветелин Йовчев, той бил получил писмо, имащо дата 26 май, което е подписано от Секретаря на ДАНС Мартин Георгиев; в което писмо е било записано, че „според измервания на ДАНС такива излъчвания нямало”; като същевременно била направена уговорката, че „ДАНС не разполага с адекватната апаратура” за извършване на такива измервания. Във връзка с това проф. Георги Василев изрично подчертава, че „отговорът на ДАНС” има характера на „отговор, който отрича сам себе си”.

Проф. Георги Василев изрично и ясно уточнява, че в резултат на въпросните облъчвания както самият той, така и мнозина от неговите съседи са получили сериозни заболявания, и че това обстоятелство е било намерило своето журналистическо отражение в специален репортаж, поместен в броя на вестник „Труд” от 28 юни т. г.

В своето официално писмо, адресирано до Премиера и до Министъра на вътрешните работи, проф. Георги Василев изрично и ясно уточнява, че става въпрос за престъпна дейност, наподобяваща дейността, която е била извършвана в нацистките и в съветските концлагери; и че извършването на такава дейност би трябвало да е абослютно недопустимо върху територията на Европейския съюз.

*************

Господин Председател на парламентарната комисия,

Господин Министър-Председател,

Господин Министър на вътрешните работи,

Ваше прокурорско нищожество,

Ваши Превъзходителства,

Обръщам вашето внимание върху следните факти и обстоятелства:

че ИЗВЪРШЕНОТО НА 10 ЮНИ ТАЗИ ГОДИНА ВТОРО ПОРЕДНО ПОКУШЕНИЕ НАД МОЕТО ПРОВИНЦИАЛНО ЖИЛИЩЕ В СЕЛО КЛИСУРИЦА е било извършено в контекста на моя отказ да се съобразя с исканията на Мафията и на специалните държавни служби да спра да търся правата си пред българските и пред европейските съдебни и административни институции;

че извършеното в края на януари 2008 г. ПЪРВО ПОРЕДНО ПОКУШЕНИЕ НАД МОЕТО ПРОВИНЦИАЛНО ЖИЛИЩЕ В СЕЛО КЛИСУРИЦА е било осъществено само наколко дни след като аз и членовете на семейството ми се завърнахме от продължително пребиваване в Швейцария, Франция и Испания,

където имахме официални срещи със съответните представители на държавната власт,

на които предоставихме голямо количество документация, обосноваваща тезата ни,

че официалните български държавно-властнически институции са нискойерархични структурни звена от постсъветската Червена Мафия, и че същите провеждат срещу нас множество престъпни секретни оперативни мероприятия.

*************

Господин Председател на парламентарната комисия,

Господин Министър-Председател,

Господин Министър на вътрешните работи,

Ваше прокурорско нищожество,

Ваши Превъзходителства,

Обръщам вашето внимание върху следните факти и обстоятелства:

че в моето официално писмено изложение от 13 февруари 2009 г., адресирано до Зам.-главния прокурор и до Районния прокурор на гр. Монтана, в раздел „Шесто”, на стр. 3 изрично съм записал следния текст:

че в частност от оперативна гледна точка може да става въпрос не само за тайно поставяне на аудио- и видео-записващи или предаващи устройства, но и за терористичен акт, извършен чрез поставянето на многообразни увреждащи здравето и живота ядрени и радиационни субстанции, или на биологически активни агенти (т. нар. „биологични патогени” - бактерии, вируси, гъбички, токсини); подчертавам, че в научната литература, посветена на този тип тероризъм, подробно са описани изключително голям брой и имащи изключително широк спектър на действие биологично-активни патогенни субстанции.

Във връзка с това декларирам, че след моите неколкократни пребивавания в жилището, въпреки изключително прецизното му почистване,

получих и в момента имам особено кожно заболяване,

по повод и във връзка с което посетих специалния кабинет на Военно-медицинската академия;

там се оказа, че младата жена-лекар с офицерски чин, ме била познавала от моите политически изяви в медиите, след което откровено ми каза, че вероятността моята версия да е вярна е много голяма, но че нито един лекар с военно звание няма да посмее да я потвърди.

*************

Господин Председател на парламентарната комисия,

Господин Министър-Председател,

Господин Министър на вътрешните работи,

Ваше прокурорско нищожество,

Ваши Превъзходителства,

Обръщам вашето внимание върху следните факти и обстоятелства:

че въпросната млада жена-лекар с офицерски чин, името на която е д-р Лилия Константинова, още от самото начало, още от пръв поглед, ми постави категоричната и недвусмислена диагноза „невродермит” и ми предписа редица противоалергични медикаменти;

че след контролния преглед тя започна да ми изтъква аргументи от сферата на неврологията, психологията и психиатрията, и за необходимостта от невропсихиатрично лекуване на заболяването;

че веднага й казах, че съм автор на няколко книги по психология на правото, по повод на които светилото на българската съдебна медицина проф. д-р Георги Цеков е написал официална рецензия, в която е подчертал, че съм демонстрирал виртуозно познаване на проблемите на неврологията и на психиатрията;

и че считам, че нейните приказки са елемент от оперативните мероприятия на специалните служби, които са ме заразили именно с цел да попадна в системата на медикаментозния тероризъм и така да се саморазправят с мен.

*************

Господин Председател на парламентарната комисия,

Господин Министър-Председател,

Господин Министър на вътрешните работи,

Ваше прокурорско нищожество,

Ваши Превъзходителства,

Обръщам вашето внимание върху следните факти и обстоятелства:

СЛЕД КАТО СЕ „РАЗДЕЛИХМЕ” В ВЪПРОСНАТА ДОКТОРКА, АЗ ПРЕДПРИЕХ СПЕЦИАЛНИ ПРОУЧВАНИЯ НА ЛИТЕРАТУРАТА ПО ТЕРОРИЗЪМ И АНТИТЕРОРИЗЪМ (нека отбележа, че съм автор и на няколко дебели книги по проблемите на тероризма),

приех хипотезата, че съм заразен с гъбични патогенни субстанции,

купих си от аптеката САЛИЦИЛОВ СПИРТ,

И ТАКА, САМО СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ, ВЪПРОСНОТО КОЖНО ЗАБОЛЯВАНЕ ИЗЧЕЗНА БЕЗВЪЗВРАТНО и вече една година от него няма и спомен.

*************

Господин Председател на парламентарната комисия,

Господин Министър-Председател,

Господин Министър на вътрешните работи,

Ваше прокурорско нищожество,

Ваши Превъзходителства,

НАСТОЯВАМ ЗА НАЙ-СТРОГО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВСИЧКИ ФАКТИ И ОБСТОЯТЕЛСТВА, КОИТО ПОСОЧВАМ В НАСТОЯЩОТО ИЗЛОЖЕНИЕ.

ПРИЛОЖЕНИЯ: за г-н Волен Сидеров - председател на Комисията за контрол на ДАНС в Народното събрание, приложено представям копия от визираните предишни мои официални писмено изложения по казуса.

22 юли 2010 г. Янко Н. Янков

Няма коментари:

Публикуване на коментар