2019-05-09

(09 Май 2019 г.), Четиредесет и четвърти (44-ти) СПЕЦИАЛЕН Меморандум


Address for letters:

Янко Николов Янков –

            Гражданско лице – гражданин на България и на Европейския съюз (имащ легитимният статус на самостоятелен индивидуален субект на Международното право тъй като съгласно Решение от 05 Февруари 1963 г. на Съда на Европейските общности по дело 26/62, Rec., 1963, p.3, concl. K. Roemer, „Общността представлява НОВ ПРАВЕН РЕД В МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО, в полза на който държавите са ограничили суверенните си права и като СУБЕКТИ НА ТОЗИ НОВ РЕД НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО ВЕЧЕ СА ВСТЪПИЛИ НЕ САМО ДЪРЖАВИТЕ-ЧЛЕНКИ, НО И ТЕХНИТЕ ГРАЖДАНИ);

            По времето на комунистическия режим политически уволнен от научната и преподавателската работа в БАН и СУ; интерниран (въдворен) в родното село; осъден на заточение и принудителен концлагерен труд в химическите заводи в Девня; осъден на строг затворнически режим за подстрекаване на 24 посолства и 2 информационни агенции за враждебни действия срещу СССР, Варшавския договор, социалистическите страни и България;

       на 30 Март 1990 г. Общото събрание на наказателните колегии на Върховния съд е издало решение, съгласно което официалната комунистическа държавна власт е извършила политически мотивирана престъпна репресивна дейност

            Участник в Националната политическа „Кръгла маса” Януари-Май 1990 г.;  отстранен поради радикалното противопоставяне срещу подготвеното „Споразумение” между БКП и СДС;

            Депутат (сенатор) в Седмото Велико Народно Събрание, имащо легитимният статус на Горна (Сенатска) Камара на Парламента;

            Академик, почетен член на Сръбската Кралска академия на науките и изкуствата;

            Дописен член (член-кореспондент) на Българската академия на науките и изкуствата (БАНИ),

            Председател на Управителния съвет на Базисния Институт за Проучване и защита на човешките права;

            Председател на Съюза на юристите-демократи

ж. к. „Дианабад”, блок 4, етаж 6, ап. 38, София 1172

Web site: http://iankov.info                   Web site: http://iankov.com



Библиография 2019 г.: http://iankov.blogspot.com/2019/01/2019.html

=========================================================

09 Май 2019 г.

Fiat iustitia, et pereat mundus!

Четиредесет и четвърти (44-ти) СПЕЦИАЛЕН Меморандум

                До (01) Председателя на Народното събрание;  

                До (02) Президента на България; 

                До (03) Министър-Председателя (Премиера) на България;

                До (04) Министъра на вътрешните работи;

                До (05) Главния прокурор;

            До (06) Негово Превъзходителство посланика на Руската федерация, Съдружен Главен Надзирател на Съветско-Руско-Американския Концлагер „България”;

            До (07) Негово Превъзходителство посланика на САЩ, Съдружен Главен Надзирател на Съветско-Руско-Американския Концлагер „България”;

                До (08) Негово Превъзходителство Ръководителя на Представителството на Европейската Комисия в България, екзекутивен и екзекуционен гарант на престъпната компрадорска камарила на българската държавна власт; Същият В ТИПИЧНО МАФИОТСКИ СТИЛ ми е изпратил две електронни писма, с които ме уведомява, че ЕДНОСТРАННО ПРЕКРАТЯВА МОЯТА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ ДО НЕГО, без да дава каквито и да са легитимни аргументи;

            До (09) Негово Превъзходителство посланика на Австрия;

            До (10) Всичките, вече традиционно информирвани от мен 51 (петдесет и една) дипломатически мисии;

            До (11) Всичките български и други медии – на техните E-mail- адреси.

 

 

І.

 

Fiat iustitia, et pereat mundus!

PEREAT MUNDUS ET FIAT IUSTITIA!

Свят, изтъкан от несправедливост, няма право на съществуване!

- - - - - - -                                - - - - - - -                                - - - - - - -

            Акуратно ви уведомявам, че вече предоставеният на вашето внимание

Списък на приоритетно-актуални казуси относно

една малка част от престъпленията

на регионалният и глобалистичният български

концлагерен политически режим

Е ДОПЪЛНЕН и на този етап наброява

4 816 казуси.

 

Акуратно ви припомням и че предстои издаването КАКТО на книгата

         (53). Янко Янков, Документ за самоличност. Политическа документалистика. Том 26. До съдружните Главни Директори на Концлагер „България” – Президентите Путин и Тръмп, С., Издателство “Янус”, 2019, ххх с. ISBN: 978-619-7008-21-0

ТАКА И и няколко други документални книги.

 

- - - - - - -

            4730.казус.(04.07.2016г.)До Председателя на Народното събрание, Президента на България, Министър-Председателя, Главния прокурор и Министъра на вътрешните работи.

            Относно: генерал Божидар Александров Антонов, приятел от детинството ни, съученик в гимназията, състудент в ЮФ на СУ, офицер от ДС, КГБ и РУМНО.  Специалист по шпионаж, контрашпионаж, саботажно-терористични операции и остро-елиминационни персонални покушения (персонален репресивен и елиминационен тероризъм) върху знакови личности и институционални обекти. В продължение на няколко години интензивно практикувал в Европа, легендиран и „брониран” като високопоставен дипломатически служител в няколко български посолства.

            След естественият за тази професия професионален т. нар. бърнаут („прегаряне”) е награден с официалната длъжност началник на ОУ на ДС Михайловград и със строго секретната фактическа длъжност обучаващ инструктор на т. нар. „задгранични бойни единици” и „оперативни остро-елиминационни екипи” в системата на Държавна сигурност.

            Като високопоставен офицер от българския клан на КГБ е бил един от малцината, които още далеч преди бутафорните политически промени са били посветени в сферата на някои от практическите направления на СЪВМЕСТНАТА ОПЕРАТИВНА ДЕЙНОСТ НА КГБ И ЦРУ ПО ПРОЕКТА „ГЛОБАЛИЗЪМ” .

  Той е един от високопоставените изверги обезпечили секретните оперативни мероприятия по убийството на баба ми Петкана, дядо ми Янко, брат ми Камен, баща ми Никола и майка ми Евтима.

 

            4731.казус.(20.11.2017г.)„Двадесет и седми (27-ми) персонален меморандум до поредните ИНТЕР- и ТРАНСнационални ГЛАВНИ НАДЗИРАТЕЛИ на Съветско/Руско-Американския Концлагер България: Анатолий Анатолевич Макаров – извънреден и пълномощен посланик на Руската федерация и Ерик Сет Рубин – посланик на САЩ”;

 

            4732.казус.(28.12.2017г.).Атанас Петков Димитров, роден в с. Орешак, Тополовградска община, дългогодишен рецедивен криминален затворник, многократно използван от ДС за извършване на осакатяващи покушения. По време на моето пребиваване в затвора в Пазарджик ми каза, че лично зам. началника по ДС на затвора майор Кискинов му е наредил да ме убие; но че той няма да го направи, защото знае, че веднага ще бъде убит и той; поради това ще ме нападне и ще ми даде възможност да се защитя.

            В 10 часа сутринта на 18 Ноември 1987 г. сценарият бе отигран.

            В 13 часа в затвора пристигна генерал Божидар Антонов, мои приятел от детинството ни, съученик в гимназията, състудент в ЮФ на СУ. В присъствието на началника по ДС в затвора в Пазарджик майор Кискинов той ме уведоми, че преди няколко дни е имало специално искане на посланика на САЩ за моето освобождаване и заминаване за Европа или САЩ, НО ПРИ УСЛОВИЕ ДА СЕ ПОДЧИНЯ НА ДС И НА СЛУЖБИТЕ НА САЩ.

            ОТКАЗАХ.

            В 13 часа бях транспортиран в Софийския централен затвор, където останах до края на присъдата.

От 21 Ноември 1987 г. до днес не съм спирал да настоявам за разследване на „събитието” и за разсекретяване на всички секретни масиви на КГБ, ДС и ЦРУ.

- - - - - - -

            4733.казус.(29.06.2018г.)„Георги Борисов „Боец” – управляващата мафия подлага на репресии съпругата му”(03.05.2019г., 43-ти Специален меморандум).

            4734.казус.(10.07.2018г.)„Всеки, който се бори срещу корупцията е преследван. Констатация на адвокат Мария Колева”.

            4735.казус.(02.07.2018г.)„Иван Ламбов, икономист, следдипломна специализация, заточен в химическите заводи в Девня, където се запознахме. Отказа да бъде провокатор на ДС срещу мен; по време на съдебното дело заяви в съда, че от него са искали да бъде провокатор, че отказал и че другите концлагеристи лъжат пред съда срещу мен”.

            4736.казус.(08.07.2018г.) „Престъпна дейност на комунистическата ДС и на посткомунистическите специални служби относно убийството на Татяна Титянова и провеждането на широкоспектърни репресивни, компроматни и поощрителни оперативни мероприятия срещу всички нейни семейни, фамилни и приятелски лица за сломяване на човешкото им достойнство и елиминиране на каквато и да е техна съпротивителна активност”.

            4737.казус.(18.04.2018г.)„Министър Емил Караниколов, министър на икономиката, дипломиран като юрист на 21-годишна възраст, нещо, което е изключително трудно или невъзможно и има характера на „чудо в правото”. Този факт ми дава основанието и правото да искам пълно разсекретяване и публично оповестяване на документалните масиви на специалните служби”.

            4738.казус.(29.06.2018г.)„Престъпна дейност срещу носителите на висшата ценностна система на семействата, фамилиите и етно-националните общности. В частност – срещу Райко Алексиев и неговото семейство и фамилия: Весела Грънчарова, Радослав Райков Алексиев, Веселин Райков Алексиев, Алекс Райков Алексиев”.

            4739.казус.(21.11.2017г.)„Инженер Георги Котев, специалист по ядрена енергетика, многократно, включително и през 2017 г., заплашван за посегателство върху него и близките му хора”.

            4740.казус.(26.09.2016г.)„Относно нарушенията на:***Международния пакт за икономически, социални и културни права”; ***Европейската социална харта; ***Международната харта за правата на човека.”

            4741.казус.(30.03.2018г.)„Имало ли е нелегарна организация в Армията” и престъпните разследвания на ДС.” 

- - - - - - -

            4742.казус.(24.09.2014г.; 27.06.2016г; 27.10.2016г)„Специална престъпна дейност на комунистическата ДС, извършена срещу мен в Софийския централен затвор вечерта и нощта преди съдебното заседание. Бях настанен в изолаторна килия с плътно покрит с дебел пласт вода циментов под и с тясна леко извисяваща се над водата дървена скара, върху която имаше мъртав затворник.

            За да мога да оцелея през дългата студена декемврийска зимна нощ ми се наложи да лежа „претърнат” с мъртвеца.

            Днес посткомунистическата държавна власт отказва да разследва както всички казуси по престъпленията на ДС, така и този казус.”

- - - - - - -

            4743.казус.(31.03.2018г.)„Страната Х след момента t” – прогностичните анализи и стратегически и тактически мероприятия на ДС относно „Югославия след Тито” и „България след Тодор”.

- - - - - - -

            4744.казус.(27.07.2018г.)„Григор Лилов: Тайните служби са диспечер в организираната престъпност”.

- - - - - - -

            4745.казус.(19(20).09.2011г.; 30.09.2011г.; 18.11.2011г.; 05.09.2013г.; 12.11.2013г.; 23.05.2015г.; 20.07.2016г.) „162 страници документация: Шантажи, заплахи, предупреждения, изнудвания, психологически и силови акции”.

- - - - - - -

            4746.казус.(07.03.2011г.)„Престъпна дейност на Премиера Бойко Борисов и ВицеПремиера Цветан Цветанов, извършена спрямо съпругата ми, извършена по казус от 2009-2010г.”. 

- - - - - - -

            4747.казус.(04.05.2016г.)„Екстремно остро елиминационно оперативно мероприятие срещу мен и членовете на семейството ми”. 

- - - - - - -

            4748.казус.(09.01.2017г.; 17.07.2017г.; )„За пълно разсекретяване и разследване защо и как през 2000 г. специалните служби на българската правителствено-мафиотска хунта по време на моето напълно легитимно пребиваване в Лондон с цел да регистрирам Правозащитно Бюро „Истина и Справедливост” ме „предупредиха” че ако спешно не се завърна в България, съпругата ми и двете ми непълнолетни дъщери ще бъдат отвлечени от криминални лица и докато МВР ги издирва, те ще бъдат убити. Така аз фактически бех „Доброволно” отвлчен от Лондон и спешно се завърнах в България.”

- - - - - - -

            4749.казус.(06.03.2017г.)„Престъпна дейност на Комунистическата ДС по „Строго секретно дело №13304/1976 г. на Първи отдел на ДС и престъпна дейност на посткомунистическите превителствени специални служби по обезпечаването на пълна БЕЗОТГОВОРНОСТ за престъпленията на комунистическия режим”.

- - - - - - -

            4750.казус.(25.11.2016г.)„За пълна публичност и за наказателна и репараторна отгаварнаст за престъпната дейност по строго секретните оперативни дела на ДС срещу мен и свързаните с мен лица”.

- - - - - - -

            4751.казус.(02.04.2018г.)„Престъпна дейност на ДС, МВР, ДАНС, специален екип на Младен Апостолов при Мултигруп, убийство на Румен П. Чолов, Илко Ескенази, Цветан Цватенов, Вселен Каракашев, Валентин Александров”.

- - - - - - -

            4752.казус.(17.05.2016г.)„Извършено на 16 Май 2016 г. върху мен полицейско-жандармерийско нападение пред посолството на Руската федерация, осъществено прецизно, нескопосано грубо с варианти на елегантност и опити да ме вкарат „доброволно” в специална затворническа кола уж за разговор там в колата.”

- - - - - - -

            4753.казус.(20.06.2017г.)„Насочена срещу мен престъпна шантажно-репресивна дейноаст на правителствено-мафиотската хунта Борисов-Цацаров-Пеевски, ЧРЕЗ престъпното обезпечаване от МВР, ДАНС, прокуратурата и съдат на образуваното ЗА ХУЛИГАНСТВО СЪДЕБНО АДМИНИСТРАТИВНО ДЕЛО №3052/2016г. Софийски районен съд, 115-ти състав. Поради пълен провал на обвинителната теза на 07.06.2017 г. съдията разпореди извеждането от залата на всички, след което е направил самоотвод и оттогава аз нямам никакъв достъп до делото.”

- - - - - - -

            4754.казус.(07.07.2017г.;-01.11.2018г.)„Престъпна дейност, извършена от полицейски служител спрямо дъщеря ми. Престъпна дейност наМинистър МВР по повод жалбата на дъщеря ми до него. Ново искане на дъщеря ми до Министъра – също без отговор в закрила и безотговорност за полицейския служител.” 

- - - - - - -

            4755.казус.(27.08.2018г.;-04.11.2018г.)„Широкоспектърно оперативно мероприятие „Шестият етаж”. Престъпна дейност на МВР-Министър Младен Маринов в защитно-обезпечителна полза на Йорданка А. Фандъкова, Кмет на столичната общена, извършила престъпление, възложено й от специалните служби по ОМ „Шестият етаж”.”

            4756.казус.(02.11.2018г.)„Широкоспектърно оперативно мероприятие „Шестият етаж”. Престъпна дейност на МВР-Министър Младен Маринов в защитно обезпечителна безотговорност за престъпната дейност на мафиотския клан Тагарински, възложена от специалните служби по ОМ „Шестият етаж”.”

            4757.казус.(02.11.2018г.; 05.11.2018г.)„Широкоспектърно оперативно мероприятие „Шестият етаж”. Престъпна дейност на МВР-Министър Младен Маринов в защитно обезпечителна полза на безотговорност за престъпната дейност на Началника на Първо районно управление на МВР по дейност, възложена му от специалните служби на правителствено-мафиотската хунта по ОМ „Шестият етаж”.”

            4758.казус.(03.11.2018г.; 06.11.2018г.)„Широкоспектърно оперативно мероприятие „Шестият етаж”. Престъпна дейност на МВР-Министър Младен Маринов в защитно обезпечителна безотговорност на Началника на Първо районно управление на МВР за дейност, възложена му от специалните служби по секретно ОМ „Шестият етаж”.”

- - - - - - -

            4759.казус.(07.03.2016г.; 20.10.2016г.) „Специална престъпна дейност на комунистическата ДС, извършена през Февруари и Март 1977 г. срещу 31 съседи по местоживеене в София по строго секретно дело от Октомври 1976 г. на Първи отдел на Шесто управление на ДС – вербуване и възлагане на задачата да превърнат моето, на съпругата ми и на 4-годишният ни син в ежедневно постоянно „бойно поле”.

            Абсолютно същата или аналогична „бойна задача” В НАШИ ДНИ, кварталният полицейски инсперктор Ясен Томов е възлагал на 10-15 души наши (на семейството ни) съседи в ж.к. „Дианабад” в София.”

- - - - - - -

            4760.казус.(15.05.2017г.; 22.05.2017г.; 18.01.2019 г.; 01.02.2019г.)„Извършено през Май 2017 г. по поръчение на специалните служби ПОКУШЕНИЕ ВЪРХУ МОЯ СИН, камуфлажно прикрито като извършено от криминални лица с цел грабеж.”.

- - - - - - -

            4761.казус.(31.05.2018г.; 16.01.2019г.)„На 30 Май 2018 г. след посещението ми в две дипломатически мисии (посолства), където връчих специален текст с искане да ми бъде дадена възможност да регистрирам в техните страни (държави) „Правозащитно фондационно Бюро „Истина, Справедливост и Правосъдие” в автобуса върху мен бе извършено химико-фармацевтично покушение, след което бех спасен от екип на спешната медицинска служба.”

- - - - - - -

            4762.казус.(15.10.2018г.)„Убийството на журналистката Виктория Маринова от Русе е поръчково и е поръчано от правителствено-мафиотската хунта Борисов-Цацаров-Пеевски”.

- - - - - - -

            4763.казус.(01.08.2017г.; 08.08.2017г.; 15.08.2017г.; 01.09.2017г.)„Престъпна широкоспектърна, терористично-шантажна, репресивна, социално-елиминационна, компроматна и прочее дейност на специалните служби срещу дъщеря ми”.

- - - - - - -

            4764.казус.(29.01.2018г.;29.01.2019г.) „Позив срещу Тодор Живков и комунистическата държавна власт, ЗАЛЕПЕН НА ВРАТАТА НА ОКРЪЖНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МВР МИХАЙЛОВГРАД.

            Главният заподозрян, моят роден брат Камен Николов Янков, докато аз съм в затвора е подложен на специални оперативни мероприятия, НЕПОСРЕДСТВЕНО КОНТРОЛИРАНИ ОТ САМИЯТ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ.

  След почти десет-годишно напълно безрезултатно издирване на дееца, специалните служби след камуфлажните политически промени извършват камуфлажно прикрито убийство на брат ми. Днес, сегашните специални служби ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕНЗИВНО ПРИКРИВАТ ИСТИНАТА.”.

- - - - - - -

            4765.казус.(27.05.2016г.; 25.05.2017г.; 19.09.2017г.; 28.09.2017г.; 09.01.2019г). „Осъщественото през Май 2016г. камуфлажно прикрито зад фалшиви медицински аргументи УБИЙСТВО НА ВАСИЛ ЦЕКОВ, Бакалавър по ветеринарна медицина, Магистър по право, дългогодишен кмет на село Клисурица, мои братовчед (майките ни са сестри.

            Убийството е извършено като секретно оперативно мероприятие на специалните служби на правителствено мафиотската хунта. Директно и изрично ясно обвинявам като непосредствени извършители д-р Тони (Тодор) Тодоров и кмета на община Монтана Златко Живков.”

- - - - - - -

            4766.казус.(29.09.2016г.; 10.10.2016г; 21.11.2016г.; 30.01.2017г.; 10.07.2017г.; 28.08.2017г.) „Извършен на 28 Септември 2016г. в УМБАЛ „Света Екатерина” ЕАД от д-р Л. Х. Давидков предварително възложен му от специалните служби план за камуфлажно медикаментозно прикрито УБИЙСТВО НА СЪПРУГАТА МИ”.

- - - - - - -

            4767.казус.(02.04.2015г.; 05.04.2015г.; 03.04.2018г.)„Извършено на 02.04.2015г. престъпно оперативно мероприятие на МВР и ДАНС, възложено на охранителната полиция на Съдебната палата; телефонният ми GSM-апарат бе счупен и беха иззети двете SIM-карти; едната от които бе издадена и поддържана от друга европейска държава, и съдържаща телефоните на всички чужденци, с които поддържам връзка.”.

- - - - - - -

            4768.казус.(20.12.2017г.; 25.01.2019г.; 28.01.2019г.)„Убийството на акад. Емил Александров, научен секретар на Българската академия на науките и изкуствата (БАНИ). Убийството е възложено от Правителствено-мафиотския отдел за камуфлажно прикрити убийства. Непосредствени извършители са двама от професионалните медицински лица, с които той е контактувал в качеството си на научен секретар.

  Причина за убийството му е неговото противопоставяне на стремежа на високопоставени функционери на правителствено-мафиотската хунта да присвоят имотите на старата БАНИ, възлизащи на 13 (тринадесет) милиарда левове.”.

- - - - - - -

            4769.казус.(27.11.2018г.; 02.05.2019г.) „Норвегия. Ръководител на Представителството на Европейската Комисия в РБългария”.

            4770.казус.(28.11.2018г.; 23.04.2019г.)„Норвегия. Посланик на Република България в Кралство Норвегия.”

            4771.казус.(27.11.2018г.; 23.04.2019г.)„Норвегия. Генерален Консул на Кралство Норвегия в Р България.”

- - - - - - -

            4772.казус.(17.12.2018г.; 19.12.2018г.; 21.12.2018г.; 31.12.2018г.; 05.03.2019г.) „Възложен от специалните служби на правителствено мафиотската хунта

престъпен опит да бъда подмамен и вкаран в смъртоносен капан за камуфлажно прикрито убийство.

  Директни изпълнители са Петър Галев - журналист, и неговият непосредствен шеф Петър Григоров Велев, син на Председателя на БАНИ Григор Велев, фармацевтично-медицински бизнесмен.

  Престъпното деяние е абсолютно точно копие или вариант на убийството на Секретаря на БАНИ акад. Емил Александров.

  Поводът е същият – присвояването на имотите на старата БАНИ на стойност 13 (тринадесет) милиарда левове.

            Аз, Янко Николов Янков, във функционалното ми качестно на член на БАНИ и Директор на научния център по правни, политически науки и дипломация при БАНИ, съм единственият ВСЕ ОЩЕ ЖИВ, КОЙТО Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕЦИЗНО ИЗДИРВАНЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЯТА ЗА ТЕЗИ ИМОТИ.

            Преди години с Емил Александров бяхме колеги в Института за правни науки при БАН, а после бяхме колеги и в Софийския Централен затвор.

            По време на идеята и процедурата за възстановяването на старата БАНИ той ме покани да стана член, но аз отказах, тъй като ми беше пределно ясно целта на това оперативно мероприятие.

  Непосредствено по времето на неговият конфликт с Председателя на БАНИ Григор Велев относно целта за присвояването на имотите на Академията, аз бех декан на Юридическия факултет на Европейския университет в град Призрен, Косово, и тогава Емил Александров ми се обади по телефона и ми разказа за конфликта; и той и аз, разбира се, превъзходно знаехме, че както неговият, така и моят телефон се подслушват;

  Наскоро след неговото убийство, на 04.06.2012г., аз получих официална Покана от Председателя на БАНИ акад. Григор Велев с предложение да стана член на Академията.

  Целта на Поканата ми беше превозходно ясна. Все пак, В ИМЕТО НА ИСТИНАТА, СПРАВЕДЛИВОСТТА И ПРАВОТО, ДВА МЕСЕЦИ СЛЕД ТОВА, на 13.08.2012 г. аз депозирах моето заявление за членство.

            Само ТРИ МЕСЕЦИ след това, по поръчение на Председателя на БАНИ Григор Велев, аз предприех официално издирване на документацията относно имотите на старата БАНИ – виж: датираното и надлежно регистрирано мое официално искане, адресирано до Председателя на 41-вото Народно Събрание (Цецка Цачева), Временно изпълняващият длъжността Главен Прокурор (Бойко Найденов), Министър-Председателя (Бойко Барисов), Заместник-Председателя на БАН (Евгений Николов) и Директора на Централния Държавен Архив (Стефка Петрова).

  Така лично аз обезпечих НЕОБХОДИМАТА ОБЕМИСТА ОФИЦИАЛНО ПРОЦЕДУРНА И ПРОЦЕДУРНО РЕЗЕРВНА ДОКУМЕНТАЦИЯ, чрез която заедно с лично ПОКАНЕНАТА от мен адвокат Е. В. Живкова, предявихме Искова процедура пред съдебната институция.

            Наскоро след това Председателя на БАНИ акад. Григор Велев официално заяви че упълномощената адвокатка е неадекватна и неспособна да осъществи процедурата и тя бе отстранена, а процедурата - оттеглена и прекратена.

            Нещо повече: предложените от мен и официално приетите за членове на БАНИ няколко души, които беха посветени в процедурата по издирването на документацията за имотите, бяха шантажирани и прекратиха членството си (напуснаха) Академията съвсем наскоро след приемането им; а единият, баща му на който ми е бил преподавател във ФФ, а самият той ми е бил студент в ЮФ, изрично ме уведоми, че за напускането им те не само са били шантажирани от специалните служби, но и са били предупредени в бъдеще по нинакъв начин и повод да не контактуват с мен.

         След моето деликатно, но интензивно противопоставяне, станах обект на интензивни опити за вкарване в МНОЖЕСТВО ЕЛИМИНАЦИОННИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СМЪРТОНОСНИ КАПАНИ.

         Един от непосредствено свързаните с това капани е осъщественият на 14 Декември 2018 г. по повод и във връзка с който съм предприел тук визираната официална процедура, надлежно официално документирана на:

         ***17.12.2018 г. – „Шести (6-ти) СПЕЦИАЛЕН Меморандум”;

         ***19.12.2018г. – „Седми (7-ми) СПЕЦИАЛЕН Меморандум”;

         ***27.12.2018г. – „До Председателя на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства”;

         ***31.12.2018г. – „Осми (8-ми) СПЕЦИАЛЕН Меморандум”;

         ***05.03.2019 г. – „Деветнадесети (19-ти) СПЕЦИАЛЕН Меморандум”;

- - - - - - -

            4773.казус.(23.04.2019г.;„Престъпно фалшиво гражданско дело за висока парична сума (111 111 – сто и единадесет хиляди и сто и единадест лева) заведено от „Трейс груп холд” АД срещу „Сдружение Българска Академия на науките и изкуствата” (БАНИ).

            Делото е фалшиво класическо копие или образец на секретните операции тип „aberratio ictus”, предназначени за вкарване в секретен оперативен капан на лице, което да бъде убито и убийството да бъде камуфлажно прикрито и публично обяснено като извършено от криминално лице, което охотно е признало деянието и вината си.

            Този модел за секретни убийства е бил споменат в една от специалните лекции на ген. Иван Чобанов, специалист по оперативна психология и секретен оперативен мениджмент в Академията на МВР, дългогодишен ръководител на отдел за секретни остри елиминационни мероприятия и камуфлажно прикрити убийства .

         Процедурата е съгласувана лично с Премиера Бойко Борисов и Главния Прокурор Сотир Цацаров.

         Стратегически ангажирано е свързано с БАНИ високопоставено лице от т. нар. фармацевтично медицински бизнес – това лице е Петър Григоров Велев, син на Председателя на БАНИ Григор Велев.

         Оперативно ангажирани са няколко лица от БАНИ.

            ***Гражданско съдебно дело в Софияския районен съд, № 71721/2018 г.;

            ***23.04.2019 г. до Председателя на НС, Президента, Премиера, МВР-Министър, Главен Прокурор – 41-ви Специален Меморандум.

- - - - - - -

            4774.казус.(02.05.2019г.)„Проведено срещу мен на 18 Ноември 1987 г. в затвора в Пазарджик екстремно остро оперативно мероприятие на ДС. Относно генерал Божидар Алаксандров Антонов (казус 4730); Относно „27-ми персонален меморандум до посланиците на РФ и САЩ (казус 4731); Относно Атанас Петков Димитров, роден в село Орешак (казус 4732)”.         ***02.05.2019 г. 42ри Специален Меморандум.

- - - - - - -

            4775.казус.(03.05.2019г.)„Обезпечено от Главния Прокурор Сотир Цацаров секретно разпореждане на Премиера Бойко Борисов относно осъществяването на ЕКСТРЕМНИ ШИРОКОСПЕКТЪРНИ ОПЕРАТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ за т. нар. „СЕЛЕКТИВНА И ТОТАЛНА ПРОФИЛАКТИКА” на абсолютно всички личности в цялата страна за контролирано от специалните служби и МВР „вразумяване” на обществено-политическото им поведение”. ***03.05.2019 г., 43-ти Специален Меморандум.

- - - - - - -

            4776.казус.(02.05.2019г.)„Списък на 4729 приоритетно-актуални казуси относно една малка част от престъпленията на регионалният и глобалистичният български концлагерен политически режим”. ***22.04.2019 г., 40-ти Специален Меморандум.

- - - - - - -

            4777.казус.(01.03.2016г.; 07.10.2016г.; 11.04.2019г.) „Престъпна дейност на комунистическата ДС срещу мен, срещу членовете на семейството, на фамилията ми и срещу свързаните с нас лица по повод и във връзка на строго секретно дело на Първи отдел на Шесто управление на ДС.

            Престъпна дейност на днешните правителствено-мафиотски специални служби по повод и във връзка с моите вече няколкодесетилетни настойчиви искания за потговорност за престъпленията на ДС.” 38-ми специален меморандум.

- - - - - - -

            4778.казус.(28.03.2018г.; 09.04.2019г.)„Секретен команден център на отдел на ДС, създаден през 80-те години в село край Михайловград за планиране и извършване на специални мероприятия в СевероЗападна България, в цяла България и извън България.

            Ръководителят е обучен в Корея и СССР, в България е дипломиран като юрист (с него и със съпругата му сме състуденти в един и същи курс на ЮФ; съпругата му бе депутат във ВНС); самият той е една от основните фигури в терористичното покушение върху Президента на Македония Киро Глигоров (името му е спомената както в македонската, така и в българската преса). За предотвратяване на опасностите от т.нар. „професионални амортизационни бърнаут (burnout) ефекти” ръководителят е ликвидиран от своите, а от 2017 г. Центърът е преструктуриран като Секретна База.” 36-ти Специален Меморандум

- - - - - - -

            4779.казус.(04.09.2017г.; 04.04.2019г.)„Престъпна дейност на правителствено-мафиотските специални служби изготвили и използували фалшива документация с подменен мои ЕГН (единен граждански номер), за да бъде осъществено моето оперативно компрометиране чрез фалшиви факти и аргументи, предоставени най-вече на чуждестранни специални служби и институции.”            33-ти Специален Меморандум 

- - - - - - -

            4780.казус.(15.04.2018г.; 08.05.2018г.; 29.03.2019г.)„Престъпна правителствено-мафиотска дейност по обезпечаване на имотната мафия чрез медикаментозни третирания и убийства на стари хора.”. 31-ви Специален Меморандум.

            4781.казус.(14.09.2016г.; 14.04.2018г; 28.03.2018г.)„Концесионният договор „Дънди Прешъс – Метал Челопеч” НЕ Е КОНЦЕСИЯ, а е престъпно мафиотско споразумение”.***30-ти Специален мемопарнудм”.

            4782.казус.(13.07.2018г.; 27.03.2019г.)„Широкоспектърно оперативно мероприятие „Царичина”, обезпечило през 1990-1992 г. корупционното присвояване на 40 милиона лева и убийството на Началника на научния отдел на ГЩ на БА и неговата дъщеря, които осъзнали корупционния характер на мероприятието”. ***29-ти Специален Меморандум.

            4783.казус.(14.12.2016г.; 26.03.2019г.)„Убийството през 1993-1994 г. на съдебните свидетели за лагерите и категоричният отказ на държавните институции за разследване и търсене на отговорност”. ***28-ми Специален Меморандум.

            4784.казус.(16.04.2018г.; 25.03.2019г.)„Престъпна терористична дейност на комунистическата ДС – взривяване на цех в химическите заводи в Девня, за да бъде обосновано терористично обвинение срещу измислена от ДС терористична група. Поради провал на замисъла събитието е обявено за авария”. ***27-ми Специален Меморандум.

- - - - - - -

            4785.казус.(12.01.2016г.; 26.10.2016г.; 12.07.2017г.; 22.03.2019г.)„Престъпна дейност на МВР и ДАНС срещу холандски депутат от Европейския Парламент, с когото сме обсъждали моят план за регистриране в Швейцария на Правозащитно Бюро „Истина и Правосъдие””. ***26-ти Специален Меморандум.

- - - - - - -

            4786.казус.(20.03.2019г.)„Системата ГЕРБ убива годишно 46200 български граждани”. ***25-ти Меморандум.

            4787.казус.(18.03.2019г.)„За 30 години от България са изнесени 70 милиарда долари”. ***24-ти Специален Меморандум.

- - - - - - -

            4788.казус.(02.02.2016г.; 01.08.2016г.; 14.10.2016г.; 12.07.2017г.; 18.07.2017г.; 24.07.2017г.; 10.08.2017г.; 15.03.2019г.) „Оперативно мероприятие „Шестият етаж”. Убийството на Янко Николов Янков, ж.к. „Дианабад”, блок 4, етаж 6, ап.40, кмет на гр. Елин Пелин”. ***23-ти Специален Меморандум

            4789.казус.(24.08.2015г.; 01.08.2016г.; 13.10.2016г.; 03.07.2017г.; 13.03.2019г.) „Оперативно мероприятие „Шестият етаж”. Убийството на Красимир Иванов Костов, ж.к. „Дианабад”, блок 4, етаж 6, ап.39.” ***22-ри Специален Меморандум

            4790.казус.(24.08.2015г.; 18.10.2016г.; 05.07.2017г.; 11.03.2019г.)„Оперативно мероприятие „Шестият етаж”. Безследното изчезване на кварталният полицейски инспеткор капитан Пешев, който ме предупреди за секретно оперативно мероприятие срещу мен (по времето на моето интензивно участие на политическата сцена в ж.к. „Дианабад” имаше среднощна престрелка и убити; от капитан Пешев са искали да напише доклад, че той предполага, че аз съм основна фигура в разпространението на наркотици в квартала; ТОЙ ОТКАЗАЛ ). ”  ***21-ви Специален Меморандум.

- - - - - - -

            4791.казус.(11.09.2017г.; 07.03.2019г.)„Ексдепутат Емил Димитров (2013г.): „В МВР има структури за мокри поръчки”. ***20-ти Специален Меморандум.

            4792.казус.(29.07.2018г.; 12.02.2019г.)„Престъпна дейност от 1944 г. до днес срещу обявените за врагове знакови личности и членовете на семействата и фамилиите им”. ***17-ти Специален Меморандум.

- - - - - - -

            4793.казус.(08.02.2019г.)„Престъпна дейност на правителствено-мафиотската хунта срещу мен – образуване и прекратяване на абсурдно фалшиво разследване срещу мен за съществуването на което узнах с уведомлението за прекратяването”. ***16-ти Специален Меморандум. 

- - - - - - -

            4794.казус.(16.01.2018г.; 22.01.2019г.)„Специализирани служби за „мокри поръчки”, включително камуфлажно прикрити убийства. Служба 7”. ***11-ти Специален Меморандум.

- - - - - - -

            4795.казус.(20.02.2019г.)„Престъпна дейност на правителствено-мафиотската хунта под кодовото наименование „Карантиниране на вироглавците”. От Септември 2016г. до Юни 2018 г. срещу повече от 1 300 000 души, а само през 2018г. срещу повече от половин милион знакови личнисти”. ***18-ти Специален меморандум.

- - - - - - -

            4796.казус.(27.07.2018г.)„Престъпна правителствено-мафиотска дейност под ръководството на Премиера Бойко Борисов за масово избиване на голямо множество домашни животни на гражданите на България”.

            4797.казус.(04.04.2018г.)„Престъпна правителствено-полицейска дейност по подслушвания и наблюдения, използувани за провокации, шантаж, изнудвания и прочее. Бойко Рашков: Бюрото за контрол върху подслушванията пречи на ДАНС и прокуратурата”.

            4798.казус.(06.04.2018г.)„Престъпна правителствено-мафиотска дейност – ДАНС, Прокуратурата, ДКСИ и съдебната система обезпечават мокрите поръчки на правителството”.

            4799.казус.(13.04.2018г.)„Престъпна правителствено-мафиотска дейност. Бойко Рашков. Контролът върху подслушванията е блокиран за да не пречи на мокрите поръчки на правителствената хунта.

            4800.казус.(13.07.2018г.)„Форбс: Борисов е идеалното оръдие за шантаж на хората чрез резултатите от подслушването”.

            4801.казус.(31.07.2018г.; 08.04.2019г.) „Бойко Рашков за престъпната правителствено-мафиотска дейност срещу милиони български граждани ЧРЕЗ ШАНТАЖНО ИЗПОЛЗУВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТОТАЛНОТО ПОДСЛУШВАНЕ”.

***35-ти Специален Меморандум.

            4802.казус.(21.08.2017г.)„Отговорност на Министър-Председателя Бойко Борисов (през всичките му мандати) и на Главния Прокурор Сотир Цацаров”.

- - - - - - -

            4803.казус.(20(21).06.2010г.)„Фрагмент от престъпната дейност на Премиера Бойко Борисов по повод и във връзка с моята „кореспонденция” с него относно престъпната дейност на фирмата „ЧЕЗ България””.

- - - - - - -

            4804.казус.(17.04.2018г.; 12.04.2019г.)„Престъпна дейност на комунистическата ДС и на посткомунистическите специални служби изготвили и използували в активен оборот строго секретно дело „Терорист”, заведено на мое име.

- - - - - - -

            4805.казус.(17.03.2016г.; 24.03.2016г.; 25.03.2016г.; 25.10.2016г.; 10.04.2019г.) „Отговорност за престъпленията на Държавна сигурност (ДС) – Българският клан на КГБ”. ***37-ми Специален Меморандум

- - - - - - -

            4806.казус.(03.04.2019г.)„Преторианската гвардия на хунтата Борисов-Цацаров-Пеевски – ОБЕЗПЕЧИТЕЛ НА ТОТАЛНАТА КОРУПЦИЯ, ТОТАЛНИЯ ГЕНОЦИД И ТОТАЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА И НА ОБЩЕСТВОТО”. ***32-риСпециален Меморандум.

            4807казус.(01.07.2007г.; 01.04.2013г.; 07.04.2013г.; 21.05.2013г.; 10.04.2018г.; 05.04.2019г.) „Обезпечено от българската правителствено-мафиотска държавна власт ПРЕСТЪПНО ОТНЕМАНЕ И СЪБИРАНЕ НА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ, ТЪКАНИ, КЛЕТКИ, ХОРМОНИ, БИОПРОДУКТИ И ПРОЧЕЕ НЕ САМО ОТ ВЕЧЕ МЪРТВИ, НО И ОТ ЖИВИ ХОРА, попаднали в реанимациите и фактически убивани и ОБЕЗПЕЧАВАНЕ НА ПРЕСТЪПНА МЕЖДУНАРОДНА ТЪРГОВИЯ С ТЕЗИ ПРОДУКТИ”.***34-ти Специален Меморандум

            4808казус.(01.08.2018г.;)„Григор Лилов: Истината за убийствата в Нови Искър” (11 плюс 51 стр.).

- - - - - - -

            4809казус.(14.03.2017г.; 21.03.2017г.; 29.03.2017г.; 06.08.2018г.) „Насочена срещу мен престъпна дейност, извършвана от Радослав Христов Вълчев и Димитрина Николова Каменова, ПОД ОПЕРАТИВНОТО РЪКОВОДСТВО НА специалните служби и на осем (8) видни функционери на ДС и Мафията, сред които се открояват Венцислав Стефанов, Димитър Христов Иванов, Борислав Дионисиев, Цветелина Бориславова и Бойко Методиев Борисов”.

- - - - - - -

            4810казус.(16.06.2017г.;)„Мутра ли е Бойко Борисов? Генерал ли е Бойко Борисов? Съучастник ли е в извършеното на 21 Юни 2010 г. пред охранителните монитори (видеокамери) на Съдебната палата в София ПРЕСТЪПНО ОСАКАТЯВАЩО ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ МЕН?”

- - - - - - -

            4811казус.(18.08.2017г.)„Престъпна дейност на Бойко Борисов срещу мен – само 4 (четири) дни след моето т. нар. „42-ро официално отворено писмо” от 16.06.2017г., регистрирано в 7 (седем) официални държавни институции, още на 21.06.2017г. аз бях арестуван за 24 часа, без да ми бъде дадена КАКТО т. нар. „Заповед за задържане”, ТАКА И т. нар. „Протокол за обиск”, КАКТО И без да ми бъде казано каквото и да е относно причините и основанията за арестуването ми И СЪЩО ТАКА и без да съм разпитван за каквото и да е . НЕЩО ПОВЕЧЕ: на 23.06., 28.06. и 30.06. официално съм регистрирал точно три искания за разследване на „събитието”, ПО КОЕТО НЕ МИ Е ДАДЕН НИКАКЪВ ОТГОВОР.

- - - - - - -

            4812казус.(16.07.2018г.;)„Богомил Бонев, бивш Министър на вътрешните работи: назначаването на Буда на висша длъжност в МВР е едно от най-тежките ненаказани престъпления на прехода. Все едно да назначиш Ал Капоне начело на ФБР”.

            4813казус.(01.08.2018г.;)„Вivol.bg/07.04.2013г. Защо Христо Христов лъже за Буда? Янко Янков, 106-ти Меморандум, 16 Юли 2018г.”

            4814казус.(16.07.2018г.;)„Pan.bg: Нека се знае: как лицето Бойко Борисов стана генерал противозаконно. Pan.bg 20 Март 2017г.”

            4815казус.(17.07.2018г.;)„Kanal 6.bg//Podoko.eu. 450 000 семейства са изгубили жилищата си по време на ГЕРБ заради задължения. Системата за изземане на жилищага е била обезпечена от ускорени съдебни производства, частни съдебни изпълнители и тръгове по частни фондове при абсолютна безценица на имотите”.

            4816казус.(17.07.2018г.;)„Преторианската гвордия на хунтата. Акад. Петър Иванов: Луди ли сме? Холандия има 20 000 държавни служители, а ние 440 000. 26.02.2017г.”

Следва продължение

 

 

ІІ  

            Тук и сега акуратно обръщам Вашето Височайше внимание на факта, че

ВЕЧЕ, ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН ВЕК

КАКТО ОТ ВАШИТЕ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ, ТАКА И ОТ САМИТЕ ВАС

НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ АБСОЛЮТНО НИТО ЕДИН

ЛЕГИТИМЕН ОФИЦИАЛЕН ПИСМЕН ОТГОВОР.

            Впрочем, разбира се, не само бих могъл да считам, но и категорично считам, че ВСЕ ПАК ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ АЗ ЕЖЕДНЕВНО, ЕЖЕЧАСНО И ЕЖЕМИНУТНО СЪМ ПОЛУЧАВАЛ И ПОЛУЧАВАМ

ИНТЕНЗИВНИ КОНКЛУДЕНТНИ ОТГОВОРИ,

ИЗРАЗЯВАЩИ СЕ В НЕИСТОВО АКТИВИРАНАТА И СТОВАРВАЩА СЕ

ВЪРХУ МЕН И МОИТЕ НАЙ-БЛИЗКИ ХОРА

ПЕРВЕЗНО ПРЕСТЪПНА

НЕ САМО КАМУФЛАЖНО ПРИКРИТА СЕКРЕТНА,

НО И ДЕМОНСТРАТИВНО ЯВНА ОПЕРАТИВНА ДЕЙНОСТ,

ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПЕРВЕРЗНО ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ

ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА КАМУФЛАЖНО ПРИКРИТИ УБИЙСТВА

НЕ САМО ВЪРХУ САМИЯТ МЕН,

НО И ВЪРХУ МОЙТЕ СЕМЕЙНО И ФАМИЛНО НАЙ-БЛИЗКИ ХОРА.

 

            Пледирам да получа вашето акуратно височайше държавно-властническо гледище или мнение по ВИЗИРАНИТЕ КАЗУСИ.

            Настоявам КАКТО да получа абсолютно пълна информация, ТАКА И да бъдат реализирани изискванията на Принципите и Нормите на Правото.

 

            Също така, ТУК И СЕГА акуратно Ви уведомявам, че макар и да съм неистов привърженик на дълбокият политико-философски, юридически и функционален смисъл и значение на идеите, символите и практиката, заложени в Националните празници на Франция (гилотината), на Англия (бесилото и копието на Свети Джордж), както и на идеите и практиката, заложени във Втората поправка на Конституцията на САЩ,

поне засега, вече повече от половин век,

все пак моето оръжие е Словото и Правото

(макар и от 1944 г. до днес в България

то да е абсолютно нереално!);

            което оръжие, обаче, струва ми се, ИМЕННО  ПОРАДИ НЕИМОВЕРНО ПЕРВЕРЗНО-ЧУДОВИЩНИЯТ ХАРАКТЕР НА ДНЕШНИТЕ ВИСОКОПОСТАВЕНИ БЪЛГАРСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ,

            в едно съвсем обозримо бъдеще би могло (НАДЯВАМ СЕ!) дълбоко същностно да залегне (да бъде въплътено) в една съвременна реализация на Принципите и Нормите на Справедливостта и Правосъдието на Камбис и на Влад Цепеш

            и така да постави основите на един НОВ, съвременен български национален Празник.

Web site: http://iankov.info                   Web site: http://iankov.com



Библиография 2019 г.: http://iankov.blogspot.com/2019/01/2019.html

            Все пак, НАДЯВАМ СЕ, изключително обемистата моя официално регистрационно заявена и заявявана

ВЕЧЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОЛОВИН ВЕК

ПРЕЦИЗНА КАЗУСНА ЮРИДИЧЕСКА ДОКУМЕНТАЛИСТИКА,

АКО НЕ НЕПРЕМЕННО ДНЕС, ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ МЕ ИМА

ПРЕДИ ХУНТАТА ДА МЕ Е ЛИКВИДИРАЛА,

ТО ПОНЕ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ДА ИМА

АНАЛОГИЧНАТА СИЛА И ЗНАЧЕНИЕ НА

ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ „ПЕРИМЕТЪР”

„Ръката на Мъртвеца” (the dead man's hand)

Fiat iustitia, et pereat mundus!

PEREAT MUNDUS ET FIAT IUSTITIA!

Свят, изтъкан от несправедливост, няма право на съществуване!

09 Май 2019 г.                                                                    Янко Н. Янков

& Край на документа

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар