2013-11-17

Всички карти на масата и отговорност за престъпленията на всички обществено- и държавно-високопоставени лица от организираната престъпност, Специалните държавни служби, Прокуратурата, Съда, Правителството, Президента, и другите държавни институции! – 718



Address for letters:
Янко Николов Янков –
гражданско лице – гражданин на Европейския съюз,
Дописен член (член-кореспондент) на
Българската академия на науките и изкуствата,
Председател на УС на Базисния Институт
за Проучване и защита на човешките права,
Председател на Съюза на юристите-демократи,
Председател на Партия Либерален конгрес,
--------------
ж. к. „Дианабад”, блок 4, етаж 6, ап. 38, София 1172
Web sites:
========================================================= 
17 Ноември 2013 г.

Всички карти на масата и отговорност
за престъпленията на всички
обществено- и държавно-високопоставени лица
от организираната престъпност,
Специалните държавни служби,
Прокуратурата, Съда, Правителството,
Президента, и другите държавни институции! – 718

До г-н Сотир С. Цацаров
Главен Прокурор на Република България
Съдебна палата, бул. „Витоша” №2, 1000 София
Към: ВКП №13033 / 2013, V
-------------

До г-н Волен Сидеров –
Председател на Парламентарната Комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси при 42-то Народно събрание,
Площад „Княз Александър I“ №1, 1169 София 

--- --- ---

            Тук приложено предоставям на Главния Прокурор и на Председателя на Парламентарната Комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси при 42-то Народно събрание следния текст:

МЕРЗОСТТА НА ЗАПУСТЕНИЕТО
или
МНОГОРЪКИЯТ ШИВА НА КОРУПЦИЯТА

            Само преди броени дни беше разпространена новината за корупционните схеми на Христо Бисеров – една от емблематичните фигури на така наречения български „Преход“, получила незнайно защо етикета „сив кардинал“ вместо много по-подходящото – „обикновен престъпник“. Новината е типична за „Прехода“ и твърде банална за нашето ежедневие – чуждестранни служби са разкрили финансови престъпления в огромни размери, в резултат на което въпросният престъпник, етикиран като „сив кардинал“, си е „подал оставката“ отвсякъде – от ръководството на ДПС, от ръководството на Парламента и дори се е самоизключил от самия Парламент.
            Всеки, който е наясно със случващото се в България знае, че от всички тези неща само едно е вярно, а именно – че чуждестранни служби са извадили на светло далаверите на поредния наш престъпник и са информирали по каналния ред т.нар. български служби.
            Оттук нататък нещата си ги знаем – българските служби, които всъщност са част от проблема, са изтропали информацията не в прокуратурата, а пред Султана на Булгаристан – Ахмед Първи Доган. По-нататък сценарият е банален – ибрикчията се извиква в сараите и му се реже главата по съвременния начин – с изритване отвсякъде и хвърляне на медийните „кучета“. Няма опит за защита, няма смекчаващи вината обстоятелства, няма желание за обяснения, извинения или оправдания – омазнения в мръсотията ибрикчия се изхвърля като гнусен парцал в клоаката на забвението.
            Да, в клоаката на забвението, за да си яде краденото на спокойствие, а не в тъмнината на тюрмата – така е прието у нас.
            По същия начин за  корупция, за необуздан и неприкриван ламтеж за богатства и власт преди около три години беше изхвърлен от ръководството на ДПС и друг ибрикчия – небезизвестният идеолог и строител на тази етническа партия, така наречения университетски „професор“ по социална, етническа и политическа психология в СУ „Св.Климент Охридски”, доктор по социология и доктор на психологическите науки Людмил Георгиев.
            Клетата придворна журналистика, толкова кръвожадна за сензации, така и не разбра тогава какво се е случило с въпросния „професор“, но причините за това са вероятно постоянно цитираните от медиите и споменати по-горе титли – хитроумна съвременна маскировка за рафинирани престъпници. Нашенските журналя даже не се запитаха как и защо „султанът“, който е уверен в безпределната лична преданост на своите еничари, посегна на един от тях, не се сетиха да поразровят и да проверят в какво толкова се е провинила „дясната професорска ръка“ на султана, та той с един замах я отряза. 
            Ето, сегашното посегателство върху Христо Бисеров беше извадено на светло и обосновано, но със сигурност и то щеше да отзвучи без особена шумотевица, ако „Високата порта“ от Боянските сараи не беше получила депеша от външните „Велики сили“.
            Точно така, както нищо няма да се случи и с Данчо Ментата (или Данчо Салфетката), ако не бъде даден знак от странство. И не може да бъде иначе – защо да се шуми толкова, ако някакъв си ибрикчия е счупил стомната?! Все пак „интереса клати феса“, а ибрикчиите-салфетки  са толкова полезни и сръчни, независимо от това, че ръцете си освен по предназначение ги използват и да вкарат от време на време по нещо в дълбоките си джобове. Още повече, че образ като Данчо, примерно, е по-скоро безобиден и по детски наивен, отколкото зъл и подмолен. Вижте го как като дете грее на снимката, отивайки да коленичи в джамията – дори собствената му жена е потънала от срам – срам не, че влиза в джамията, а от самия него.


            Подобни алюзии обаче няма да ни споходят, когато зад „учените“ титли прочетем името на Людмил Георгиев, нито пък когато медиите ни облъчат с неговия образ – защото квинтесенцията на злото по дефиниция е дълбоко скрита, а отвън е лустрото, маскировката, заблудата или просто красивата фраза. Или просто защото слепците по рождение и оперираните от съвест съвременни българи нямат способността да видят образа на мерзостта, намърдала се на пиедестала на науката и в центъра са социалнополитическите процеси – точно така, както в прииждащото бъдеще духовните слепци няма да бъдат способни да видят образа на мерзостта, стояща на Светия престол.
            Защо тогава да се учудваме на онези бъдещи човешки същества, които ще бъдат неспособни да разпознаят „мерзостта на запустението“ стояща на най-святото място, когато ние тук и сега, при наличието на очевадни факти и доказателства не сме способни да съзрем в лицето на въпросния „професор“ квинтисенцията на съвременната българска мерзост.
            Защото образът на корумпирания, безкрупулен продажен, престъпен, подъл и безроден български интелитент-дегенерат е въплътен точно в образа на Людмил Георгиев. Ето илюстрацията, ето фактите, които всеки може да намери като информация в насипен вид в българските медии или в Интернет:
            Людмил Георгиев е роден в град Трън през 1960 г. Както всеки трънчанин,   обичащ да се родее и гордее със Славчо Трънски, и той произхожда от яка комунистическа фамилия, здраво свързана с тайните комунистически служби. Точно за такова се подготвя и отрочето на комунистическата фамилия, чието бъдеще по дефиниция е предначертано от Партията-майка. В началото се пробва в разни комунистически вестничета, където се проявява като защитник на комунистическата идеология, но явно пó му прилягат мръсните дела на тайните служби, тъй като, както четем, той още от младини е свързан с тях (http://afera.bg/pozitsia/8768.html).
            За всеобща радост на комунистическата номенклатура и особено на червените отрочета, инсценираният комунистически преврат на 10 ноември 1989 г. им предоставя неподозираната възможност да трансформират своята политическа власт в икономическа. А това е истински шанс за Людмил Георгиев, който по заръка на Партията-майка и по правилата на конспирацията се втурва в редиците на СДС, и с подкрепата на друг палач на съвременна България, Желю Желев, става съосновател на СДС в Благоеврад. Но изглежда за нула време неговата измекярска същност лъсва пред седесарите-активисти и той е изхвърлен от СДС, след което неговите господари му осигуряват важна позиция не къде да е, а в ДПС. Точно тази позиция му пасва идеално, тъй като в тази партия той плува в своите собствени води: известно е, че ДПС е най-съвършеното творение на комунистическите тайни служби и в тази партия по дефиниция всеки е агент. Да не говорим за така наречения Централен съвет на движението, на който Георгиев става член от самото начало – там абсолютно всички са или бивши агенти на ДС, или превербувани впоследствие агенти, превърнали се в активни оперативни работници с тайни офицерски чинове. 

 

            Като идеолог на ДПС и „дясна ръкаАхмед Доган лицето Людмил Георгиев нанася неимоверни вреди на раждащата се демокрация и затлачва прехода в тресавището, в което България се намира в момента. Защото именно ДПС е партията, от която зависеше и която контролираше целия т. нар. „Преход“. Контролът, който ДПС упражни върху българския преход, е демонстриран в крилатата фраза на Ахмед Доган, че „пътят на България към Европа преминава през Босфора“, и е доказан от факта, че от началото на „Прехода“ тази етническа партия винаги е била част от властта, контролирайки процесите в българския Парламент. А един от идеологическите архитекти на тази партия и на нейната политика е еничаринът-„професор“ – Людмил Георгиев. Именно той като „дясна ръка на Доган“ е автор и върл пропагандатор на идеологическото клише, че ДПС е крепителят на гражданския мир, бащата на „етническия модел на прехода“, без който България щяла още през 90-те години да затъне в кошмара на междуетническата война.
            Това всъщност е пълна глупост и гнусна лъжа, тъй като обикновените българи и турци стотици години са живеели в мир и разбирателство и подобно твърдение е не само невярно, но представлява провокативен акт, целящ да влоши отношенията между двата етноса и да капсулира електората на ДПС.
            Което наистина се случи в резултат от близо петнадесетгодишното идеологическо ибрикчийство, осъществявано от лицето Георгиев - автор на политическите платформи и организатор на всички предизборни кампании на ДПС.
            Изкуственото противопоставяне на двата етноса не е облечено в някаква невинна пропагандна одежда, а е резултат от груби действия, лъжи, инсинуации и внушения, на които е способен само дълбоко покварен мизантроп и българомразец. Известни са примерно публичните внушения на Георгиев, че турските деца питали родителите си „кога те ще бъдат убивани“, тъй като българските учители ги заплашвали, че трябва да им бъде върнато заради вековното робство.  (http://news.ibox.bg/material/id_1268077926/fpage_0/#clist).
            Подобни внушения са пълни лъжи и са част от арсенала на „идеолога“ на ДПС, които за съжаление освен плахата реакция от страна на българските учители не срещат законната реакция на прокуратурата. Както не срещат никакъв отпор и престъпните квалификации на „професора“ за „простичкия“ български „народец“, в който работи „идиотския робски комплекс(http://novinar.bg/news/prof-liudmil-georgiev-za-izselnitcite-v-turtciia-ahmed-dogan-e-persona-non-grata_MzY0Nzs3.html)
            Няма лошо, както казва „простичкият народец“, ако наистина подобни квалификации се правят в селската кръчма или на градския пазар, но представете си – това лице се титулува (с извинение) „професор“ и преподава (какво ли?!) на студентите от три български университета – Софийски университет „Св. Кл. Охридски“, ЮЗУ „Неофит Рилски“–Благоевград и Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“.
            Но не си мислете, че лицето Георгиев пребивава в ДПС, само за да сее междуетнически раздори или да хули на всеослушание по медиите „простичкия народец“. То е там за да осребри политическата си активност по перфектен и перфиден начин без оглед на средствата.
            И той наистина успява да се изяви и като крупен „бизнесмен“. До 2009 година „професорът“ върти вече няколко фирми от обръчите на А. Доган. Една от тях е учредена с бившия земеделски министър Валери Цветанов, привлечен впоследствие като обвиняем за корупция – включително и за 35 незаконни заменки на земеделски земи. Те двамата са съдружници в три фирми заедно с бившия шеф на САПАРД Мартин Банов - “Възраждане 1” ООД, “Възраждане 2” ООД и “Ренесанс груп” АД. Малка подробност представлява фактът, че на 18.01.2008 г. “Възраждане 1” ООД и проф. Петър Лозанов Славейков (когото ще видим в бъдещите политически и икономически далавери на Георгиев) учредяват нова фирма - “Възраждане 2” ООД, този път с предмет на дейност професионално, практическо и колежанско обучение. Фирмите на Георгиев развиват трескава бизнес дейност, а той е специалист по всичко: примерно през 2005 година той е „чистач на речни корита“ и печели проект за “Корекция възстановяване коритото на Меран дол - с. Сапарево”. (http://www.bulgaria-news.bg/category/scandal/current-scandals/article/post76022.html)
            Нищо изненадващо – защо докато шефът Ахмед Доган се изявява като хидроинженер, неговата „дясна ръка“ да не се реализира като чистач на речни корита?
            През следващите години обаче шефът Доган изостава далеч в своето бизнес-развитие, тъй като университетският „професор“ вече се е преквалифицирал в мандраджия. В официалната документация и в пресата четем, че  през 2008 г. фирмата на проф. Георгиев "Възраждане 1" печели проект по САПАРД на стойност 1 милион и 300 хил. лева. Този път специалистът по етническа и политическа психология трябва да изготви проект за мандра. Да не забравяме, че съдружник в тази фирма е шефът на САПАРД Мартин Банов.
            По една истинска с л у ч а й н о с т, точно когато земеделски министър е проф. Валери Цветанов (другият съдружник на Георгиев), М. Банов става заместник-шеф на фонд "Земеделие". И като такъв той трябва не само да отсъди дали професорите Георгиев и Цветанов правилно са получили този милион и триста хиляди чрез фирмата "Възраждане 1", но и да контролира дали те правилно изразходват парите. Тоест, земеделският експерт трябва да проверява напълно безпристрастно (?) действията на своите фирмени съдружници. В същото време Л. Георгиев му се явява пък пряк началник във фирмата, а В. Цветанов му е пряк... министър. Каква мерзост и безочие, а? (http://starshel.bg/?pos=8&artid=831).
            Когато човек чете тези ужасяващи неща, се пита защо преди време от странство сезираха сляпата българска Темида само за бизнесмените Марио Николов и Людмил Стойков, и накъде гледаха тези чужденци, та не видяха какви ги върши кръгът около един друг Людмил? Щяхме досега да си имаме второ дело САПАРД, но ако междувременно българската Темида случайно прогледне, може и това да стане.
            Не си мислете обаче, че бизнес-кариерата на въпросния „професор“ приключва с неговия мандраджийски бизнес. С течение на времето „кръгът“ на Людмил Георгиев се превръща в сериозен „обръч“, съперничещ дори на обръчите на самия Доган. Не е ясно дали самият Доган е участвал в едно от най-големите престъпления на българския преход, свързано с т. нар. „заменки“, но неговата „дясна ръка“ се оказва много повратлива. И докато „шефът“ се окопити, университетският „професор“ вече е получил щедър подарък от друг земеделски министър на ДПС – Нихат Кабил. Той подписва заповед РД 49-243 за осъществяване на замяна на 32 декара неатрактивни земи във Видинско и Белоградчишко, срещу които Людмил Георгиев получава 20 декара в курорта Сапарева баня, Кюстендилско ( http://www.e-79.com/news-25812.html)
            Кон за кокошка“ е казал „простичкият народец“, но грабежът, свързан с т. нар. „заменки“ е колосален и отеква чак в Брюксел.  През 2011 г. Европейската комисия започва разследване, което да послужи за наказателно дело срещу България за нерегламентирана държавна помощ. Ако бъдем осъдени, страната ще трябва да плаща колосални суми, стигащи до 8 милиарда евро. Така общите загуби от заменките, които се бяха превърнали в основна правителствена политика на тройната коалиция, могат да надхвърлят 12 милиарда евро (http://www.bulgaria-news.bg/category/scandal/current-scandals/article/post76022.html).
            Както си спомнят по-паметливите от нас, преди две-три години се състоя всенародна дискусия във връзка с огромния хонорар, получен от Ахмед Доган като „консултант-хидроинженер“ за строежа на безполезния язовир Цанков Камък. И в „Цанков камък“, и в прочутото „Водно огледало“ всички съзряха образа на Ахмед Доган, но никой не видя какви ги върши скритият зад неговия гръб университетски „професорЛюдмил Георгиев. Дори самият Доган не успя да се усети как така неговата „дясна ръка“ на свой ред се сдобива със своя собствена „дясна ръка“ и се превръща в многоръкия Шива на корупцията, задминавайки далеч собствения си господар. „Дясна ръка“ на многоръкия Шива става не кой да е, а жената, с която той живее. Университетският „професор  я пробутва в ДПС като специалист по етническите и ромските въпроси, и като активна депесарка тя става едва ли не най-силната жена в ДПС след Емел Етем.
            За да е пълна конспирацията за пред публиката, жената на „професора“ се подвизава под друго име – Мая Любенова Чолакова. Биографичната справка за нея показва, че е завършила в ЮЗУ в Благоевград една от най-невзрачните специалности – дефектология, която й отрежда незавидната кариера на възпитател на бавноразвиващи се. Но Чолакова е готова на всичко и намира своята половинка, с която ще си паснат във всяко едно отношение – наглост, безскрупулност, безочие, посредственост…. И тандемът Людмил Георгиев-Мая Чолакова започва своята вършитба из всички възможни сфери – политическа, образователна, административна, бизнес сфера и пр.
            Разбира се, основният инструмент за извършване на вършитбата е ДПС, но този път с разширена социална база – в ръцете на тандема не е само турското, но и ромското малцинство. За нула време Чолакова от незавидната перспектива на възпитател на бавноразвиващи се, през 2005 година е уредена с позицията на директор в Министерски съвет с ранг на зам.-министър, и то не на кого да е, а на самата Емел Етем – вторият човек в ДПС, министър и вицепреимиер.
            Всичко е точно пресметнато – Чолакова е директор не на дирекция от „девета глуха“, а на най-значимата и стратегическа дирекция – Дирекция етнически и демографски въпроси (ДЕДВ), и е секретар на Националния съвет за сътрудничество по етнически и демографски въпроси (НССЕДВ).

 
Мая Чолакова, Директор на Дирекция “Етнически и демографски въпроси” към Министерския съвет.
            Това са структури от изключителна важност както за вътрешната, така и за външната политика на България, и засягат такива важни сфери като етническия мир и интеграцията на ромския етнос. И тези сфери са дадени де юре на Чолакова, но де факто са под контрола на един от най-изявените еничари-престъпници – Людмил Георгиев.
            Но нали това е една от неговите цели – да се противопоставят помежду си и да се държат за гушата етносите, да се създава страх и напрежение в българското общество, и … да се властва. А другата цел, естествено заложена в природата на този зловещ семеен тандем, е корупцията, грабежът. Защото точно тук в тези структури са големите пари. На 04.07.2006 г. България поема председателството на "Ромската декада" - десетилетието на ромското включване, и не към ромите, а в джобовете на мошениците потичат реки от пари. За да бъдем точни, парите потичат към структурите, управлявани от тандема Георгиев–Чолакова. Само за периода  2002 - 2006 г. са инвестирани 14 685 000 евро по ФАР в проекти, в чиито имена се споменават думите „роми“ или „етнически“.
            А в биографичната справка на Чолакова четем, че само през четиригодишния период, по време на който ръководи ДЕДВ, тя е била същевременно и ръководител на десетина проекта, свързани с ромите – „Инициативи за многообразно общество“, „С уважение към различните“, „Урбанизация и социално развитие на райони с преобладаващо малцинствено население”, Образователна и здравна интеграция на уязвими етнически малцинства с фокус върху ромитеи др. Какво хитроумие – да управляваш структурата, която контролира проектите, и да контролираш самата себе си като ръководител на тези проекти.
            Ало, сляпата Темида…
            Разбира се, резултатите от тези проекти ги няма, но и парите, отпуснати за тях също ги няма или по-точно – има ги, потънали в дълбоките джобове на мошениците. Навремето завесата беше плахо повдигната от сп.“Политика“ с информация за злоупотребите с тези пари, поместена под заглавието „КРАЖБАТА НА ПАРИТЕ ЗА ЦИГАНИТЕ: 12 МЛН. ЕВРО ПОТЪНАХА ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА . ФОНДАЦИИ ОБВИНЯВАТ ЕТНИЧЕСКИЯ СЪВЕТ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО В КОРУПЦИЯ“. 
Факсимиле от броя на "Политика" със скандалните разкрития за злоупотреби с европарите за българските цигани.

            Във връзка с тази публикация се самосезира Парламентарната комисия за борба с корупцията, и Чолакова заедно с чиновниците от НСЕДФ са извикани за обяснения, след което документацията е изпратена до прокуратурана, но… дотук.
            Видяхте на една от снимките по-горе физиономията на Чолакова и предполагам, че от нея ви лъхна безкрайна простащина и надменна наглост. А мен единственото, което ме лъха, е ГНУС – гнус и срам за това, че именно тези са лицата на „Прехода“, управлявали България, окрали парите ни, издевателствали над всички нас в продължение на четвърт век.
            Не сме знаели, не сме ги познавали? Ами те ежедневно ни вадеха очите от медиите и дори в своята нагла самозабрава ни шамаросваха със символите на своето управление.
            Вижте един такъв символ – физиономията по-долу от снимката, която обиколи навремето не само Бълтария, но и света.
 
            Тази снимка е олицетворението на симбиозата между ДПС и ромския етнос в лицето на тандема Георгиев–Чолакова. И ако обикновените българи, обикновените турци и цигани бяха слепи да видят, че зад тази снимка надничат лицата на тези двама мошеници и палачи, къде беше ръководното тяло на ДПС, в което все пак има и интелигенти хора (безспорно, за да ни управляват през последния четвърт век).
            Не знаете, не ви е ясно? Ще ви поясня: ДПС през цялото време на своето четвъртвековно управление ни шамаросваше с наетите ибрикчии-еничари и ни казваше – „Вижте се какво представлявате, вижте се на какво приличате...“.
            Защото, ако направим едно сравнение между ДПС като цяло и бандата наети български еничари, ще видим, че групата на Ахмед Доган сияе като слънце пред Людмиловци, Бисеровци, Цоневци...
            Защото, колкото и да се насилваме, в турския етнос няма да намерим толкова омерзяващ тандем като тандема Георгиев–Чолакова. И толкова овластен!
            Защото по всичко изглежда, че по онова време семейният тандем Людмил Георгиев–Мая Чолакова е не само на върха на корупционната верига, но и в апогея на властовата си мощ. Властова мощ във всяко едно отношение – в политиката, в бизнеса, в образованието, в съдебната система… Да, грешка няма – и в съдебната система.
            Преди няколко години набедиха някакъв провинциален шмекер на име Красьо Черния, че „контролирал“ с едно тефтерче българските магистрати, но българската Темида остана сляпа и глуха какви ги върши абсолютно безнаказано „професорът по универсална корупцияЛюдмил Георгиев.
            Примерно по това време всички медии гърмяха и цялото общество се тресеше от подвизите на скандалната личност с прякор „Чората – благоевградски престъпник, наркотрафикант, организатор на престъпни групи за кражба на коли, за сексуална експлоатация и пр., и … племенник на университетския „професорЛюдмил Георгиев. (http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=maked&Number=1948251461) 
            Не е нужно човек да е гледал много американски криминалета, за да се досети, че някакъв провинциален лилипут от Благевград не може да разгърне подобна широкомащабна  престъпна дейност без покровителство „отгоре“. И никой нямаше да разбере името на „покровителя“, ако при полицейска акция „Чората не беше внезапно починал и не се беше оказало, че вуйчо на престъпника е не кой да е, а именно Людмил Георгиев.
            Впоследствие месеци и години медиите гърмяха и ни занимаваха не толкова с това какви ги е вършил престъпникът, а с „професора-вуйчо“, който беше използвал цялата си властова мощ да манипулира съдебната система и да издейства на петима полицаи, участвали в акцията по залавянето на „племеника-престъпник“ нечуваната присъда от общо 91 години лишаване от свобода.
            Прокуратурата остана глуха и сляпа за упражнения натиск върху съда, за появилата се в медиите информация за заплахи от страна на „вуйчото-професор“, отправяни към специалиста, изготвил експертизата за смъртта на „Чората – Стойчо Раданов. 
            Нема лабаво“, му е казано по трънски на специалиста – трябва да се изготви „правилната експертиза“, която да послужи за осъждане на офицерите и сержантите от МВР – Благоевград, обвинени за смъртта на „Чората. Защото иначе… Или както дословно пише в медиите: „Стойчо Раданов беше колкото възмутен, толкова и стресиран – шега работа ли е да те заплашват лично от името на Ахмед Доган по времето, когато Доган беше мандатоносител на правителството и главен сайбия на държавата?
            Както казва народът – „Страх лозе пази“, и проф. Раданов изготвя невярна експертиза. Нейната недостоверност и манипулативност са доказани при възобновеното впоследствие дело посредством назначената петорна експертиза и поръчаната независима медицинска експертиза, изготвена от съдебния патолог от САЩ д-р Янг, който е с 20-годишен стаж в патоанатомията, направил е 5 380 аутопсии и 371 пъти е бил съдебен експерт.
            Въз основа на тези неоспорими доказателства членовете на Националния комитет, ангажирал се със защитата на благоевградските полицаи, твърдят пред медиите, че подозират чия поръчка е изпълнявал Стойчо Раданов.  Разбира се, никой не можа да докаже кой го е принудил да даде недостоверната експертиза, нито пък самият той можа да се разкае – просто поради факта, че 15 дни след влизане в сила на осъдителната присъда Стойчо Раданов е намерен обесен на детска катерушка в кв. „Иван Вазов“.
            И логично – „Няма човек, няма  проблем“, както навремето насърчително думаше „бащата на народите“.
            Като се замисли човек, американските криминалета бледнеят пред криминалната епопея на университетския „професор“, на Многоръкия (или по-скоро – „твърдоръкия“) Шива – особено когато прочетем в медиите, че само за четири години – от 2005 до 2009, когато  Георгиев е на върха на своята властова мощ, неговото име се свързва с три смъртни случая – смъртта на „Чората, „самоубийството“ на Стойчо Раданов и „самоубийството“ на Ахмед Емин („мъжката секретарка“ на Ахмед Доган).  (http://www.blitz.bg/news/article/121283).
            А като се поразровим ще по-дълбоко в медийните архиви, ще настръхнем още малко, когато прочетем, че най-близкият съратник в далаверите и бизнес-партньор на университетския „професор“, министърът на земеделието Валери Цветанов, е бил последният човек, който се е срещнал със „самоубилия“ се Ахмед Емин – минути след тази среща Емин е бил мъртъв. (http://afera.bg/pozitsia/9579.html)
            След всичко това вероятно и Ахмед Доган е понастръхнал малко, виждайки какви ги върши облечената във власт негова „дясна ръка“, и … просто е решил да я отреже, но тихомълком, не така скандално, както това се случи с Христо Бисеров.
            Тази тишина около изритването на „професораЛюдмил от ДПС е твърде подозрителна – вероятно престъпленията са страшни, за да се наложи да бъдат обвити в такова мълчание и тайнственост.
            И все пак, ако и да са страшни престъпленията, толкова ли е страшна фигурата на този Многорък  Шива, та да се уплаши и самият Доган? Хора като него, които контролират един милиард долара, според Бедри Шефик (http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=3387&Itemid=1), по принцип трудно се плашат от някакъв си пишман „професор“, та макар той да е известен като „професора–мултимилионер“.
            Още повече, че като всеки „султан“ и Доган знае всичко за своите ибрикчии и реши ли да си отвори устата, със сигурност не само ще подпари под краката, но и под ръцете на „Многоръкия“. Но Доган и досега мълчи. Няма реакция от негова страна дори когато Л. Георгиев започва да тръби по медиите, че не Доган го е изгонил от ДПС, а е напуснал тази партия доброволно, тъй като разбрал, че не някой друг, а същият този Ахмед Доган е бил … агент на ДС.
            Разбира се, агентурното досие на Сокола не само се знаеше от началото на 90-те години, но всичко за неговата агентурна дейност беше публикувано, дъвкано и предъвквано от медиите, и дори децата знаеха неговите агентурни псевдоними. Само „професорътЛюдмил Георгиев едва след 15-годишно ибрикчийство при Ахмед Доган бил разбрал, че господарят му е бил агент на ДС.
            Ето какво казва в едно от многобройните си интервюта, посветени на „подлия агент „Сава“,  т. нар. „професор“: „Иначе, в личен план Ахмед Доган ме предаде, но после, когато се запознах с миналото му в Държавна сигурност разбрах, че предателствата са част от неговия живот, от светогледа му. Прочетох и анализирах маса неща, които са ми бодяли очите, но не ги виждах“.
            Потресаващо, нали?
            В продължение на петнадесет години гнидата знае прекрасно чия подметка лиже, но си трае и лапа ли лапа, но когато  подметката“ я настъпва и изритва,  тя веднага започва да плюе отровната си смрад. Интересното е, че от момента, в който Георгиевразбира“ за агентурното минало на Доган, той не спира и до ден днешен да сипе в медиите най-върли хули и обиди спрямо бившия си господар, да го охарактеризира с какви ли не страшни епитети – с една дума, да плюе там, където довчера е близал. За срам и позор на българите, на подобна подлост и гнусно омерзение е способен само български ибрикчия от калибъра на Людмил Георгиев.
            Но Ахмед Доган и досега мълчи ли, мълчи, и вероятно причината за това се крие във факта, че той е допуснал „дясната му ръка“ не само да знае какво прави лявата, но е позволил на тази своя „дясна ръка“ да навлезе в най-дълбоките тайни от кухнята на ДПС.
            И вероятно това е така, защото след „голямото изритване“, според източници от  ДПС, там споменават името на „професорГеоргиев като синоним на рекетьор (http://www.blitz.bg/news/article/121283).
            А рекетьорите обикновено изнудват някого и го държат в зависимост чрез тайни факти, които само те знаят. Абсолютно сигурно е, че „Многоръкият знае много, тъй като не само пребивава 15 години в ядрото на тази етническа партия, но самият той активно кове нейната политическа докрина и я претворява в дело. Доказателства за това дал Господ, защото е широко известно, че като доверено лице и висш функционер на ДПС, допреди да бъде изритан от Доган, Л. Георгиев е не само кандидат-депутат за българския парламент от листите на етническата партия, но той във всички избори е и редовния кандидат за евродепутат на ДПС, заедно със своята депесарска съподвижничка Ваня Матанова – също пишман „професорка“ в Софийския университет по някаква психология. Ако влезете в сайта на Софийския университет, ще видите, че същата тази Ваня Матанова (съветска възпитаничка с всички произтичащи от това следствия) е шеф на катедра „Социална психология“, в която се подвизава и лицето Л. Георгиев. Не е толкова трудно да се направи връзката, че университетската психология се контролира от ДПС и студентите постоянно са облъчвани съвсем не с наука.
            И, ако Мая Чобанова е „дясната ръка“ на Многоръкия Шива на българската корупция и политическа престъпност, то лявата му ръка изглежда е „професорката-психоложкаВаня Матанова.  С абсолютна сигурност това е така, тъй като тя е не само активистка на ДПС, но и високопоставено доверено лице, което също присъства във всички кандидат-депутатски листи на тази партия – редом с Георгиев. „Редом“ комай не е точната дума, тъй като фактите говорят, че в кандидатдепутатските листи името на „професорката“ присъства на много по-висока позиция от името на „професора“. Дори в листите на кандидатите на ДПС за Европейския парламент виждаме, че през 2007 година  Матанова само по някаква случайност не е станала евродепутат – тя е поставена на пето място, непосредствено след четирима избрани евродепутати, далеч над имената на такива изявени представители на ДПС като Корман Исмаилов, Четин Казак, Алиосман Имамов, Юнал Лютфи и др. (http://17.europe.bg/index.php?category=354&id=21410)
            С какво ли университетските „професори“ са заслужили тази „висока чест“? Може би преподават на студентите особен вид етнопсихология и политическа психология?
            Не си мислете обаче, че техните отровни пипала са обгърнали само студентите. Потресаващ е фактът, че и двамата „професори“ са грейнали от предизборен плакат на ДПС за евродепутати, поместен на стр.172 в един от вариантите за учебник по История за 6-ти клас във връзка с темата “Българите в началото на третото хилядолетие”.  Родителите наясно ли са, че това е абсолютно посегателство върху техните деца – „образът на мерзостта“ постоянно да ги облъчва от страниците на детския учебник по История.

 
            Всестранната дейност и политическото строителство на университетския „професорЛюдмил Георгиев обаче не спира през 2010 година – годината, през която уплашеният Ахмед Доган го изритва от ДПС и не желае повече да  има нищо повече с него. Вече изритан заедно с цялата си кохорта, еничаринът-ибрикчия остава верен на своята природа – той търси нова партия, която да използва като средство за своите далавери и като трамплин за поредното му изстрелване във властта. С безпогрешния си нюх на омазнена в мършата хиена  той вече е надушил, че предстоящата далавера е в ГЕРБ, и досущ като професионален ибрикчия предлага услугите си и там – вижте как:
Трябваше да има предсрочни кметски избори. Двамата (Бойко Борисов и Цветан Цветанов) не знаеха за какво става дума, горките… Така всеки ден сме били с Веско в НДК да им помагаме и да обясняваме на Цветан Цветанов как се правят избори. След всяка проява на Борисов, Цветан ми се обаждаше по телефона и питаше: „Професоре, как беше?!” Казвах: „Цецо, това е добре, другото не е”. „Добре, ще си вземе поука”, отговаряше Цветан.“ (http://www.blitz.bg/news/article/65606)
             Б.Б. и Ц.Ц. може и да намираха министрите си на кръстовищата и под мостовете, но в случая техният милиционерски нюх не им изневерява, и разбирайки с кого си имат работа, те му бият дузпата – грубо и безцеремонно,  както всъщност се прави при „Бистришките тигри“. Точно затова Многоръкият никога няма да им прости, и вече в продължение на няколко години българските медии са заливани от неговите заклинанията срещу онези, които не са го допуснали до баницата. От неговите уста са изречени какви ли не епитети за Б.Б. – „тъп генерал“, „гадна мутра“, „престъпник“... Не, че ибрикчията е далеч от истината, но изречени от неговата уста тези определения изглеждат като невинни комплименти – поне точно така се посрещат от този, към когото са насочени. И той също мълчи, ли мълчи – никаква реакция – досущ като Доган.
            Не си мислете обаче, че Многоръкият остава само със заклинанията си срещу Б.Б. и Ц.Ц. След като е изритан от ДПС и не е допуснат в ГЕРБ, Людмил Георгиев се заема с ново партийно строителство – решава да конструира така наречената президетска партия АБВ на Георги Първанов, обявена в началото като движение. Жизнено необходима е каквато и да е партия за низката престъпна същност на лицето Л.Г. – той няма скрупули, не слугува на идеали – просто трябва да е някъде на ясла, за да краде. Доколкото се подразбра от изтеклата информация, Президентът Путин, пръв приятел на Първанов, в началото дава подкрепата си за партията-движение на Гоце, но изглежда не се доверява на „експертния му екип“, от който надничат с вперен към Русия поглед лицата на Людмил Георгиев и на Димитър Томов (бивш шеф на печатницата на СУ, скандално изгонен от нея за корупция).
            По всичко личи, че руснаците не отпускат така жадуваните „големи пари“, и работата се разсъхва – та нали за българските политически шмекери парите не са просто и само средство, а изконна цел. Всеизвестно е, че АБВ-проектът пропада, но съвсем не пропада желанието на лицето Людмил да търси поприще за своята мерзост. И то е намерено за нула време – той учредява заедно със свои „съмишленици“ т.нар. „професорска партия“, носеща хитроумното наименование „България за всички“.
            Едва ли България е за всички, след като партията е учредена от мафиотите, съподвижници на Л. Георгиев – от неговия политически съратник Д. Томов, от неговия бизнес-партньор проф. Петър Славейков (съучредител на „Възраждане 2“), от неговата политическа сподвижничка, изритана също от ДПС – проф. Ваня Матанова, и др.  Макар и само заместник-председател на тази нова партия, Георгиев е нейният истински шеф, тъй като той притежава „големите пари“, а освен това е врял и кипял в партийните бардаци на много други партии. Новата ясла обаче така си остава мъртвородена, тъй като университетските професори от „професорската партия“, колкото и да се изкуфели, в крайна сметка са вдянали, че със съгласието си за членство просто влизат в една от поредните мафиотски структури на бившия еничар-ибрикчия.
            Но, както е казал народът: веднъж ибрикчия – за цял живот ибрикчия. И за да потвърди, че няма изключение от правилото, лицето Людмил Георгиев успоредно с ръководената от него „професорска партия“ се заема с нов политически проект. Много скоро той надушва връзката между турския премиер Реджеп Ердоган и другия човек, отлъчен от ДПС – Касим Дал. Касим Дал е единственият български политик, поканен лично от министър-председателя на Турция Реджеп Тайип Ердоган на траурната церемония в памет на майка му.( http://www.blitz.bg/news/article/119843 ). Ердоган, известен със стратегическата си визия за възстановяването на Османската империя, залага изключително на Касим Дал за осъществяването на турските стратегически цели, както писаха западните медии. Едно от допусканията, свързани с тези цели е, че е нужна втора етническа партия, която при евентуалното си влизане в българския парламент заедно с ДПС напълно да деморализира българския народ, след което създаването на два анклава – Разградски и Кърджалийски – е нещо съвсем лесно постижимо.
            Разбира се, че това би бил краят на България, която макар и съсипана от „людмиловци“ все още таи надежда да се възправи отново… Представата за двата анклава и за разпарчетосаната България и, разбира се, шумоленето на зелените „гущери“, идващи от Турция, с които ще бъде постигната тази цел, опияняват „професора“–алкохолик, и той хуква да гради втората етническа партия на България. Година и половина, близо две той гради нейните структури – не само в разградско, но и в цяла България, и не само по места, но и във виртуалната реалност.
            Кръщава партията със замаскираното име Народна партия „Свобода и достойнство“, и месеци наред е в ролята на имиджмейкър–ибрикчия на новия си господар – Касим Дал. Навсякъде ще го видите седнал от дясната страна на господаря си възторжено да дебатира, да громи противниците и да строи новата цитадела, която ще му даде възможност отново да властва, да граби труда на обикновените българи и турци и да руши, да руши. . .
            Той със сигурност си представя, че ще свири първа цигулка заедно с Касим Дал в новоучредената Народна партия „Свобода и достойнство“. Вижте го „лицето на мерзостта“, грейнало във възможни медии как пропагандира новата си ясла, и в същото време как хапе ръцете, които преди това са го хранили, как плюе там, където е близал, лъже и интригантства сред членовете на ДПС, останали лоялни на А. Доган. (http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=652&aid=15106)

 
Людмил Георгиев разяснява на Касим Дал, Корман Исмаилов и останалите каква трябва да бъде политическата доктрина на новосъздадената етническа партия
            Вижте го как слугува с ибрика, как лакейства навсякъде, дори и във Фейсбук, където е централна фигура. Там той популяризира платформата на новоучредената партия, заклеймява и громи партийните си врагове и предрича не просто влизането на новата партия в Парламента, а и неминуемото й участие във властта.
            За извънредните избори от май 2013 Народната партия „Свобода и достойнство“ прави коалиция с НДСВ и така се образува новата формация Център “Свобода и достойнство“. Партията не успява да влезе в парламента, а междувременно нейният строител най-безцеремонно е изритан и от нея.
            За всеобща радост, турският етнос има две неоспорими качества, които при нас българите са на изчезване – трудолюбие и достойнство. Каквито и да са Касим Дал и Корман Исмаилов, те преди всичко са достойни хора, а това е достатъчно да изпитват неприязън към мерзавците, подлеците и предателите и да не ги допускат близо до себе си. И „лицето на мерзостта“ този път не е допуснато – не фигурира никъде в депутатските листи на тази партия за отминалите вече парламентарни избори. А това вече е истинска лична трагедия и катастрофа не само за него, но и за неговия най-близък кръг, нареждал се доскоро на софрата на властимащите.
            Но не бързайте –  това е България, която не е нищо друго освен една политическа арена, на която банда политически престъпници организират батални сцени пред очите на слисаното население, представят се за негови спасители и благодетели, а всъщност играят жалкия театър на собствената си духовна нищета.
            Тъкмо поради това за университетския „професор“ властовите надежди изобщо не са угаснали, и ето го Людмил Георгиев – един от главните герои в жалкия български театър, отново е на сцената, надянал нова маска. Дори изритан отвсякъде,  трябва да бъде забелязан, за да бъде „намърдан“ отново във властта, а той знае как – като громи и плюе там, където довчера е близал. Явно този изпитан метод на мерзавците и подлеците перфектно е усвоен и прилаган от университетския „професор“. И той започва громи не само Доган, Местан и ДПС, не само Б.Б., Ц.Ц. и ГЕРБ, но и последния си господар, когото е обслужвал с ибрика – Касим Дал.
            Погледнете медиите от българската есен на 2013 година, прегледайте Интернет, архивните предавания на водещите български телевизии, и ще видите кои са смъртните врагове на Многоръкия  Шива – това са Касим Дал и Корман Исмаилов, а впоследствие - и Реформаторският блок, с когото последните са сключили коалиционно споразумение.
            Невъзможно е да бъдат цитирани от септември до ноември медийните изяви на „професора“, в които той громи Касим Дал, Корман Исмаилов и Реформаторския блок. Обикновен подлец, - би казал някой, – не си заслужава вниманието. Така е, но по-интересното е, че този път амплоато на подлеца изведнъж е заменено със страха от възмездие – и подлеците имали страх, нали?
            Послучай 10 ноември, сакралната дата на тъжната политическа годишнина, окупиралите Ректората на Софийския университет и именували себе си „ранобудни студенти“ добавят към искането си за оставка на правителството на Пламен Орешарски и един нов лозунг – „ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕХОДА“.
            И университетският „професор“, довчера проспал всички демонстрации и окупации, изведнъж  изпада в паника – как така ще му дирят отговорност за „Прехода“?! Напълнил гащите от страх пред възмездието, което го очаква, той се решава да отиде  докрай – обявява се против „ранобудните“ студенти, против окупацията на Ректората и… започва да провежда лекциите си в двора на Университета.
            Привикани са БНТ и други средства за масова информация – те трябва да видят как „професорът“ е дискриминиран, как не му се позволява да чете лекциите си – той, който по мнението на студентите, фигуриращо навсякъде в Интернет, до този момент изобщо не се е интересувал нито от тях, нито от някакви си лекции, нито от някаква си наука….
            Инсценировката обаче не хваща дикиш, неговият образ на „лектор“ не присъства в емисиите на БНТ, и той е бесен – заплашва със саморазправа, с побой над репортери и пр. ( http://www.youtube.com/watch?v=LeR_jpy36mI )
            Когато и тези заплахи не хващат дикиш и не му осигуряват място в новините, където да заклейми студентите и техния лозунг „Отговорност за „Прехода“, пишман „професорът“ хвърля в медийното пространство заплахата от гражданска война. „Нема лабаво“ – или ще снемете лозунга „ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕХОДА“ и няма да пипате двадесет и четиригодишното статукво – или гражданска война – това е положението…
            Точно и недвусмислено е казано – гражданска война!
            И е казано не от лумпен от улицата, а от индивид, за когото медиите постоянно тръбят и лансират  като университетски професор по социална, етническа и политическа психология в СУ „Св. Климент Охридски”, доктор по социология, доктор на психологическите науки, като едва ли не най-големия експерт и властник на „Прехода“ ….
            Едно такова изказване от подобна позиция е парекселанс заплаха за гражданския мир – „Или приемате моите условия, или ви чака война, смърт, разрушение“. Но, … „това е положението“, както казва и пише постоянно Многоръкият Шива  известно е, че в България няма нито съд, нито прокуратура. Ако тези две институции действително съществуваха, те щяха да влязат в ролята си, тъй като в Глава първа от Наказателния кодекс, Раздел I, чл.98 ясно и категорично е посочено:
            Чл. 98. (1) Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
            (2) Същото наказание се налага и на онзи, който извърши действие с цел да предизвика война или друго враждебно действие против републиката.“
            И наистина, какво да се прави – това е положението. Банални истини, банални мерзости, банален живот, банално повтаряни думи, банална и повсеместна погнуса.
            Да си призная – никога не съм сядал над белия лист с такава погнуса и омерзение.
            Но - това е българският „Преход“, такива са лицата, които го дирижираха. И ето сега, когато пиша тези редове, вече сме ноември 2013 – може би краят, може би началото на четвъртвековния Преход на омерзението.
            Резултатите са потресаващи: една напълно разрушена европейска страна, една трета от населението на която е ликвидирано по най-рафиниран начин, един изчезващ български етнос със съсипана култура и унищожена национална идентичност, едно напълно опростачено чалгаджийско поколение – без минало и без бъдеще – навсякъде смърт, страдания, вопъл и плач.
            И сред този океан от мъка и тъга – една шепа самодоволни палачи на собствения си народ, чиято мерзост, подлост и престъпления стоят безнаказани, продължава да пръска своята гнус и да руши, да ни бута по най-безцеремонен начин към пъкъла на ада.
            Тази ГНУС, както е казал народът – няма „сурат“, но е разпознаваема и въздесъща, тъй като присъства навсякъде около нас – в Интернет, в медиите, в сънищата ни, в мъката ни. Ето го лицето на тази гнус – „професорЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ – квинтисенция на мерзостта и олицетворение на оня бъдещ библейски момент, който ни очаква и който вероятно вече се е случил в нещастната ни Татковина.
            Защото библейската картина не е само във въображението ни, а е пред очите ни – мерзостта на запустението вече е въздигната на пиедестала на българската свобода и достойнство.
            На когото това му се струва преувеличено – нека да си направи труда и да се порови във форумите, в които безпомощният и „простичък народец“ е отразил мнението си, погнусата си, отчаянието си, своята безпомощност и… надеждата си за бъдеща справедливост. За улеснение по-долу прилагам малка част от тези мнения – и не само за улеснение, а и като материал за самосезиране на прокуратурата, като повик към специализираните медицински органи да си свършат работата, като знак към българските студенти, че трябва да изринат подобно олицетворение на пошлостта и простащината от светлия храм на науката, като последен зов към българщината най-после да изтрие срама от челото си.
            Ала констатациите, които ще породи този материал, че мястото на подобни  лица е или в затвора,  или в специализирано психиатрично заведение, сами за себе си  няма да свършат никаква работа.
            Защото присъдата или диагнозата, която бихме отправили към тази „квинтисенция“ на четвъртвековния български „Преход“, трябва да бъде насочена не само към университетския „професорЛюдмил Георгиев, но и към всички нас – към българските журналя, които ежедневно ни тикат по всевъзможен начин лицето на тази гнус; към българските „политици“, които допуснаха това лице да омерзи политическите им формации; към университетите, които разрешиха на това лице да осквернява храма на науката; към студентите, които позволиха на това лице да лее отровата си сред тях… Когато всички ние проумеем за какво иде реч, тогава ще можем с надежда да кажем – българският Преход вече е започнал….

                       
КРАТКИ ИЗВАДКИ ОТ ФОРУМИ С МНЕНИЯ ЗА ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ:*
(представените по-долу мнения се публикуват дословно, без коректорска намеса)

***
Г-н "професор", ти си не само шизофреник, ами АЛЧЕН ПЛАТЕН ШИЗОФРЕНИК И СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

***
И ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКО ИЗЧАДИЕ УЧИ СТУДЕНТИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯ И МОРАЛ. ЯВНО УНИВЕРСИТЕТИТЕ БЪКАТ ОТ ПРОФЕСОРИ СТАНАЛИ ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ. ТАКОВА РЕТРОГРАДНО МИСЛЕНЕ НЯМА И ТЪП МИЛИЦИОНЕР!
***
Каква наглост! Дьонмето, което беше изгонено от ДПС дава оценки. На всичко отгоре преподава на децата ни. Няма отърване от тези гадове.
***
Мекерето на Доган, личния ибрикчия, май личния отново говори това което му наредят, човек без морал и гордост, за съжаление това е българската интелигенция, хора с картончета за принадлежност към ДС.
***
Много мазно, мазно говори ефенди професора, значи ДПС можеше да излиза на митинги и протести преди да е регистрирана, а сега студентите незаконно били окупирали. Боже, прости че споменавам името Господно заради този еничарин, на кого сме се доверили за възпитанието и и просветата на нашите деца студенти, пфу, гнус!
***
Болен е въпросният господин! И не само болен, но и нагъл, безочлив, безсрамен! Последните характеристики са негова семейна черта, като си спомним племенника му нарко-дилър и активната защити, която той организира.
***
Георгиев,забрави ли ,че Мирчо Петков/Мирчо Циганина/те вкара в ДПС,че идваше на резиденцията в Правец да искаш пари, че крадеше покрай Касим Дал от изборите,че се намеси в съдебната система чрез Касим Дал и дадоха по 80 г затвор за момчетата който хванаха Чората,чиито вуйчо си ти ,че жена ти /оная старата от Кюстендил, не с тая дето живееш сега и ДПС я назначи на работа/,ТИ  И КАСИМ ДАЛ, КОРМАН ИСМАЙЛОВ, ДЖЕИХАН ,..СТЕ ГЛАВНИТЕ ОРГАНИЗАТОРИ НА ПОКУШЕНИЕТО НАД Г-Н ДОГАН. ДАЛ СЪМ В ПРОКУРАТУРАТА ДОСТА ОБЯСНЕНИЯ И ФАКТИ ЗА ТОВА. ЗАЩО ЕДИН УНИВЕРСИТЕТ КАТО СОФИЙСКИЯ ДЪРЖИ ОЩЕ ТАКИВА ХОРА?
***
Доскоро т.н. проф. Людмил Георгиев с прякор "Киряк Стефчов" пееше други медийни песни. Като бивш идеологически номеклатурен кадър на БКП, при свършване на изгодата, ги напусна и почна да ги залива с помия. Като член на Централния съвет на ДПС е главен лизач на задниците на шефовете и разбира се, персонално на Доган и Местан. Ясно е защо този плъх пак напуска потъващият кораб и е останал верен на повратливата си използваческа природа и характер. Важното и опасното е, че преподава на умните деца в двата основни университета на България. На какъв морал ги учи този неморален мазен тип?
***
Ама да знаете само как яде и пие. Свят ще ви се завие. Л. Георгиев е мекере на Дончо Градев и на комунистическия депупат Бойко Великов- които двамата с Градев направиха доцент. Заверата е станала в Арбанаси с участието на декана на ФФ на ВТУ- Илия Стойков, роден и израснал в колибарското село Ломец. Доказан плагиат.
***
Опа-ла-а…, сега ми падна така нареченият професор Людмил Георгиев…, отдавна търсех подходящ повод да кажа какво представлява този индивид.
Покойният професор по съдебна медицина Стойчо Раданов, намерен обесен на детска катерушка пред нашия общ с него жилищен блок, беше не само мой непосредствен съсед, но и близък колега и приятел. Една сутрин рано в 6 часа слизаме с него в асансьора - Стойчо отива в клиниката по съдебна медицина, аз отивам на разходка в Южния парк.
Професор Раданов ме запита познавам ли някакъв професор по психология Людмил Георгиев, който бил много гъст с Ахмед Доган. Познавам Людмил Георгиев, разбира се, преди 8 години той срещу подкуп беше обещал на щатния съветник на Милко Балев, АОНСУ-вския менте-професор Васил Проданов, да напише отрицателна рецензия срещу мен, тъй като с Проданов бяхме конкуренти за Директор на Института за философски изследвания в БАН.
Но защо ме питаше за Людмил Георгиев професорът по съдебна медицина Стойчо Раданов?
Питаше ме, защото предишния ден този индивид Людмил Георгиев пресрещнал професор Раданов на улицата при излизането му от клиниката, представил му се също за професор от Софийския университет и същевременно главен съветник на Ахмед Доган, след което в категорична и заплашителна форма поискал от професор Стойчо Раданов да напише такава съдебна експертиза по делото за смъртта на бандита Чората от Благоевград /племенник на Людмил Георгиев!/, че тая експертиза да послужи за осъждане на офицерите и сержантите от МВР - Благоевград, обвинени за смъртта на Чората.
Покойният професор Стойчо Раданов беше колкото възмутен, толкова и стресиран - шега работа ли е да те заплашват лично от името на Ахмед Доган по времето, когато Доган беше мандатоносител на правителството и главен сайбия на държавата?
Абсолютна и гадна лъжа е ВСЯКА ДУМА, изречена от менте-професора Людмил Георгиев относно поведението на Бойко при първите КМЕТСКИ ИЗБОРИ, спечелени от него в София през 2005 година.
“Трябваше - изрича този идиот - да има предсрочни кметски избори. Двамата (Бойко Борисов и Цветан Цветанов) не знаеха за какво става дума, горките. Тогава Касим Дал ни помоли, мен и колегата Веселин Пенев, двамата имиджмейкъри на ДПС, да им помагаме. Така всеки ден сме били с Веско в НДК да им помагаме и да обясняваме на Цветан Цветанов как се правят избори. След всяка проява на Борисов,Цветан ми се обаждаше по телефона и питаше: „Професоре, как беше?!” Казвах: „Цецо, това е добре, другото не е”.„Добре, ще си вземе поука”, отговаряше Цветан. Тогава сr спомням, че беше много трудно да убедим Цветанов да накара Бойко да махне кожената тужурка. Ако си спомняте, той ходеше непрекъснато с нея, въобразявайки си, че е шеф на ЧК, Феликс Дзержински или нещо такова. Но в крайна сметка успяхме, сложихме му дори вратовръзка. Защото за него вратовръзката беше равно на бесило.”
ПЪЛНА, ГАДНА, НЕМИСЛИМА ЛЪЖА!
ЛИЧНО АЗ БЯХ ЧОВЕКЪТ, КОЙТО РЪКОВОДЕШЕ АНАЛИТИЧНИЯТ ЦЕНТЪР НА БОЙКО БОРИСОВ НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ В СОФИЯ ПРЕЗ 2005 ГОДИНА!
ПОВТАРЯМ:
ЛИЧНО АЗ, КАТО СЪЗДАТЕЛ И ЧЛЕН ПО ЛИЧНАТА ПОКАНА НА БОЙКО БОРИСОВ И ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ НА ИНИЦИАТИВНИЯ КОМИТЕТ, СЪЗДАДЕН НА 18 септември 2005 година в БАНКЯ ЗА ИЗДИГАНЕ КАНДИДАТУРАТА НА БОЙКО ЗА КМЕТ НА СОФИЯ, РЪКОВОДЕХ НЕГОВИЯТ АНАЛИТИЧЕН ЦЕНТЪР!!!
Никакъв идиот Георгиев, никакъв Пенев нямат АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО, НЕ СА СЕ МЯРКАЛИ В НДК, НИТО ПЪК НЯКОЙ Е ЩЯЛ ДА ГИ ДОПУСНЕ ДА ПРИСТЪПЯТ В ЩАБА НА ГЕНЕРАЛА!
Жалко, пълзящо НИЩОЖЕСТВО е индивидът, изрекъл такива мръсни лъжи за БОЙКО БОРИСОВ!
Господи, защо не си прибереш вересиите да дочакат без повече гадости Страшният съд?
***
Абре, че то от гяурски дупедавец-родоотстъпник професор става ли бе ? Я ми АналЛизирайте това, моля ... Освен тва, боя се че е с прекалено широки сфинктерни разбирания.
Ракиджииска физиономия. Очевиден дегенерат. От групата академични мафиоти на Дончо Градев- които колеше и бесеше в ВАК. Продават академични звания за пари. Като торбалани ходят от университет на университет да пишат рецензии и печелят пари. Бяха против Игнатов заради ВАК, но след това спечелиха двойно повече.
***
Този ДЕГЕНЕРАТ е изключително противен, нагъл, гнусен. Вероятно скоро ще загине от алкохолизма си, но преди това сигурно ще гледа да оцапа и усмърди повечко около себе си!
***
Покаянието на потурнака! За Доган е ясно, че е бил слуга на ДС, а днес на турските служби! А, ми ти, титулуван мерзавецо, който с присъствието си увоняваш Алма Матер, не си ли бил ибрикчия на тези служби?
Защо мълчиш, гьотверен долнопробен, за процесите на ислямизиране и турцизиране в Родопите. Обонянието ти на плъх долавя промени в глобален аспект, които пораждат тревога в мерзката ти особа и правиш опити да се измъкнеш от бъдещо възмездие. Няма да мине! Един път предател, завинаги предател! Ако бях студент в СУ щях да те заплюя в мазния сурат! “Не съм политик”! Какво правиш в турската партия родоотстъпнико?
***
***
Преподавател по политическа психология... звучи ненормално идиотско:) Поредният безделник изричащ глупости по 6-8 часа на ден за пари. Не знаех, че СУ харчи парите на данъкоплатците да плаща на някаква аграри, които вместо да доят овце и да копат царевица у Шумако, са професори в СУ. Да им пикам и на ректора и университета. И на професорите!
***
Ето защо трябва да стачкуват студентите. Докато има такива търтеи" професори",останали от миналото на живковизъм и тоталитаризъм ,умеещи и занещи да преподават единствено Научен комунизъм и Комунистически популизъм, образованието на младежта ще е точно такова безсмислено. Евала на тези млади хора, които искат да отскубнат бъдещето си от лапите на ДС. На този "професор "не помните ли как Доган му купи титлата, защото същият влезе в пратията ДПС преди много години. Досега не го чувахме, сега му плащат отново.
***
Ето такива мутро-комуняги преподават на децата ни олигархизъм и мафиотизъм.
След прочитането на статията се възмутих, а след гостуването тази вечер в Свободна зона при Коритаров, се отвратих от този малоумен професор.
***
Гнус ме е да му се изплюя в лицето на тоя! Как точно прогнозира гражданска война бе тъпак? Как не те е срам да плашиш хората? Ако не си обърнал внимание годината е 2013 и твоите господари от Държавна сигурност вече не определят 100% от дневния ред! Безкрайно жалък човек! Извини се на студентите и народа!
***
Какъв професор си ти, след като дори един Доган, те изхвърли като кирливо коте. Невероятно как български професор, напада най будните хора на България-студентите!!! Това значи, че този професор е солидарен с други професори, ченгета на ДС, които вярват все още само на партията майка.......по добре се скрий в дупката си .....пр.....!!!
***
Такива "професори" като Георгиев, които защитават интересите на една чужда по своята същност политическа формация, като ДПС - нямат място в университетските среди.
***
Затова студентите се бунтуват - те са родени след 89 година, свободни, мислещи, информирани от различни източници, не само от български медии, не натоварени от миналото, а този как е станал професор, каква му е научната работа, ох, не дай си боже да е свързана с униформите на червената армия
***
И ТОЗИ Е ПРЕПОДАВАТЕЛ,ЧЕ И ПРОФЕСОР!? АМА, ТО В СУ.............Е, МОЖЕ,ТАМ МОЖЕ.
***
Още един еничар за бесилото. С гражданска война ли ни плаши ДПС? Моля студентите от СУ да се захванат и с този урод на ДС системата. Както многократно изповръщаха от БСП случая с окупацията "Политиката няма място в университетите". Тоя за къв чеп е там?
***
Свещена глупост!!!! Какъв професор или психолог е този, след като не е разбрал, че в България живеят целомъдрени човешки същества!!! И това целомъдрие и благоразумие все още ни крепи!!!! След като не го е разбрал, ми идва в мислите : Майсторе , казвам ти "майстор", защото не ти знам името, пък като ти гледам работата, плюя ти на майсторлъка" Този човек е вреден не само за студентите, но и за обществото, за държавата. С това си изявление въпросния субект показа, че не познава народопсхихологията на народа си!!!!! Колко вреда нанасят такива като него на изстрадалия български народ !!!! Не случайно е бил в ДПС, нали те злоупотребяват с темата “етнически мир”. Ние си живеем в разбирателство и мир по родните места – българи, турци, цигани.
***
Глупости и отново безкрайно промиване на мозъци ! Ей такива люде са преподаватели и учат младото поколение да бъде с робска психика, насаждат страх и разслоение ! Ами как тази нация да се обедини, след като в най-ранните години децата нямат добри преподаватели и тези преподаватели ги манипулират ? Само фактът,че е член на ДПС казва всичко за него.
***
По-добре политически шизофреник, отколкото национален предател, като този тюфлек на снимката. С камъни трябва да бъде изгонен от Университета и от Родината.
***
Още един верен на Партията "професор". Ясно е как е станал професор. Уви, докато естественият подбор не се погрижи за това поколение, дължащо реализацията си на Партията, трудно прогресивните сили в тази страна ще вземат надмощие над ретроградните.
***
Този мазник колко уиски и ракия е изпил заедно с Доган в сараите, не е за разправяне. Като разкараха Касим Дал и им секна далаверата на двамата, веднага се опънаха на Доган. Наричал Бойко \"мутра\", знам защо - защото дадоха на съд неговия авер Нихат Кабил.
***
Тоя ли ще ни учи децата, беееее.... Нещастник, далавераджия, корумпиран мазник... Чел съм и друг път за този така наречен професор.Вместо да е на \"Развигор\", той е в Университета. Позор!!!
***
Проф.Людмил Георгиев да се постави под надзор. Под специален надзор. Той е формен алкохолик. Започва сутрин от 10 и не спира вечер до 2 през нощта. Този е за освидетелствуване!!!
***
професорът е гнусен далавераджия, национален предател и отвратителен субект, заради неговите и на други заменки вижте какво ни чака, тъкмо си пасва с чалмите.
***
E сега става ясно,че професор Раданов се е самоубил,защото наистина е излъгал за смърта на Чората, след като специално е избран от тоя \"професор\"-пияница и мазник.
***
ЕЙ, ГНУСЕН, Г Р О З Е Н, ГАДЕН ГОВНАР – ПРИМИТИВНО РАЗВИТ КАПУТ И ПРОДАЖНИК – ПОЗНАВАМ ТЕ КОПЕЛЕ ТАПИРСКО – ТИ СИ ЗА БАВНО УБИВАНЕ, А НЕ КАТО АНГЕЛ-НАРКОМАНА-ЧОРАТА – НА ТВОЯТА ЖЕНА-ПЛЕМЕННИКА – ТИ СИ ЗА РАЗСТРЕЛ – КРАДЕЦ, ЦЪРВУЛ НЕДОДЯЛАН…
***
Аз съм притеснен от нещо друго:
Давате ли се сметка, че това е ПРОФЕСОР и той ОБУЧАВА нашите деца! И то точно на правилно рабиране на политическия живот!
Тук само мога да се радвам ако студентите са бягали от лекциите му!
***
Трябва да си невероятно тъпо копеле, за да наговориш такива неща като този "ПРОФЕСОР". И по каво е професор? Сигурно по идиотизъм. Как може България да е пълна с такива идиоти и да им се дава гласност на тъпотиите! Но чеангетата от КДС нищо друго не могат да измислят, а е лошоу че има хора, които им вярват.
***
Този професор който е вуйчо на небезисвестния Чората ,който се занимаваше само с пласиране на наркотици ,защо не се скрий и да се засрами защото доста майки проклинат племеникът му пък и него.
***
Как им раждат главите подобни глупости на тези "професори". След всички неща, които чух от червените "професори и ректори" на университети съм силно притеснена за това КОЙ учи нашите деца и на КАКВО!!!??
***
АБЕ КАК МОЖЕ ЧОВЕКОПОДОБЕН УРОД КАТО ТОЗИ ДА СЕ ТИТУЛОВА С "ПРОФЕСОР" ПРОФЕСОР НА КЕНЕФИТЕ СЪС СИГУРНОСТ СТАВА БАСИ НЕЩАСТНИКА ПРОСТ.
***
Същият този "професор" преди години беше направил прогноза, че ГЕРБ изобщо няма да успеят да влязат в парламента. Типичен платен "учен", който е на ясла при комунистите и Доган. 80% от преподавателския състав по университетите и 99% от социолозите са платени комунистически слуги...
Този политически психопат трябва да се прегледа при истински психолог,Ако като него са и други професори тежко и горко на България,Явно е болен той от политическа шизофрения
***
ТОЗИ Е БИЛ АГЕНТ, СЛЕД ТОВА СТАВА ПЛАТЕН ПРЕДАТЕЛ БЪЛГАРИН В ДПС, КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ДА КАЖЕ.
***
Този, тъй наречен професор,си е пълен шизофреник,откъдето и да го погледне човек.
***
Вуйчото на най-големия наркотрафикант излезе от нафталина.Този измислен професор трябва да знае че ако не беше член на ръководството на ДПС никога нямаше да бъде професор.
***
Тоя измислен "професор" трябва да бъде изгонен от СУ, заради пропаганда в полза на партия с откровено нациналистическо поведение.ДПС е партия, която работи против интересите на България! Поради тази причина, този не трябва да е преподавател в каквото и да е учебно заведение в БГ!! Вън от СУ за всички предатели!
***
"проф. Людмил Георгиев преподавател по политическа психология " от всичко това надявам се поне името му да е истинско .... Професор по политическа психология??? Той, човекът май не е добре с главата- трябва му политически психиатър - все пак е кадър на ДПС! Предлагам да не му се смеем
***
Егати образованието дето ще даде този на нашите деца.
Нямаме нужда от Промяна и Реформи. Тотално трябва да се разбие този модел и да съградим нова ама истинска Държава.
***
Член е на Централния съвет на партията Движение за права и свободи. Имате ли други въпроси? аз нямам. Еничер! После защо имало чстка. Ами не е политическа, а по некадърност и негодност! Такъв как са го пропуснали? Той лъже, отбира, преиначава, мошеник. Това не е проф, а лъжец.
***
Какъв е този професор-не знам и не ме интересува,но ПРЕДАТЕЛ И КАРИЕРИСТ е всеки българин,който членува в ДПС ,за щото го прави само за лични облаги! Срам и позор за този професор-народът ще го заплюе.
***
Това е червено копеле, което да бъде одрано, малко му е. Отрепка, накадърник, зубрач и подлога. Срам за човешкия интелект! Такива произведе за преподаватели комунизмът и ни остави на последно място в Европа. А тъкмо нацията ни е взела да се съвзема от турското иго като манталкитет и образованост. Вън такива некадърници и мошеници от университетите!
***
Дано да не те допуснат повече и кракът ти да не стъпи в Университета депесерско говедо!
***
Политически рекет от корумпиран 'професор'. По-рано мутрите бяха предимно с анцузи и маратонки но вече са рядкост. Сега най-често са с костюми, тоги, или униформи и се кичат с разни титли като този хубостник.
***
Ако в СУ има нормално ръководство и достойни хора, на този човек трябва да му бъде забранено да влиза в университета и да обучава когото и да било. Това е психично болен човек!!!!
***
Винаги съм си мислел, че СУ е най-добрият университет у нас. За съжаление като гледам кой и по какви дисциплини преподава там явно много съм се заблуждавал.
***
Пълни простотии. Този няма връзка с действителността, живее си в някакъв измислен от него свят. Как подобен преподавател въобще е оставен да преподава на студенти и да ги оценява?
***
Шизофренията е обхванала много от българските "рофесори".И този не прави изключение!Много жалко,че такива хора сега преподават в българските университети.
***
Професоре, какво бълнуваш,
кому поднасяш пак ибрик?
На будните гласа не чуваш
и вярваш си, че си велик...
***
Защо изобщо някой дава гласност на умствените изхождания на поредния родоотстъпник , чиято диплома най-вероятно е придобита в някоя партийна школа? Вменяването на подобни идеи би трябвало да се смятат за подстрекателство и да се наказват от закона!
***
Още един ибрик на политическата дрънканица -наречена психология. Много станаха последователите на х. Иванчо-Пенчович, осъдил Левски. Трябва да му се препоръча обрязване и напускане на университета, на този професор на ДПС.
***
Политическа шизофрения тресе Проф. Георгиев. Съжалявам, че ми е бил преподавател. Като се разбира чие протеже е, ясно как е станал и професор.
Проф. може да е съкратено и от профан, нали?
***
А бе какъв професор, най-обикновен мошенник и подлизурко. Ако не беше от БСП/ДПС никога нямаше да стане професор. Долен мръсник. Каква "Гражданска война"? Какви 5 лева? Този лъже професор няма акъл за 5 лева. Той е вярно куче на Станишев, Доган/Местан. Студентите трябва да бойкотират лекциите му, без това от тях нищо ням да научат от него, освен поведение на нисък морал.
***
ТОЗИ ПСЕВДО ПРОФЕСОР, НЯМА НИКАКВА ВИНА. НА ТАКИВА ИБРИКА ДОГАН ПЛАЩА ЗАТОВА, ДА ГОВОРЯТ НЕБИВАЛИЦИ, И ДА КАЗВАТ,ЧЕ Е ВЕЛИК, И Е ПРОЧЕЛ 25 ХИЛЯДИ КНИГИ (каточели е съвременник на калигула) ВИНА ИМАТ СТУДЕНТИТЕ,ЧЕ НЕ ЗАМЕРЯТ С КАМЪНИ ТАКИВА КАТО НЕГО. А ТЕ НЕ СА МАЛКО, ПРОИЗВОДНИ НА СОЦИАЛИЗМА!!
***
В България винаги е имало и ще има предатели, хора, които за няколко сребърника ще продадат душата си на най-върлия враг на Отечеството. Днес един от най-изявените представители на тези еничари в страната ни се казва Людмил Георгиев, "професор"(пиша го в кавички, защото за мен професорът, трябва да бъде достоен човек, като проф. Дойно Дойнов например, а не продажник, като това същество Людмил Георгиев) по психология в СУ  "Св. Климент Охридски". Това същество от 1997 г. е в антибългарската партия ДПС и от няколко години в кандидат-депутатските листи на същата партия, за огромно щастие, без да е бил избиран за депутат. Това нямаше да е толкова лошо, ако само си стоеше там, както се казва за цвят и не говореше срещу България и българите. Нооо с какъвто се събереш, такъв ставаш, така стана и с нашия герой, който се уяде и реши, че България не му е нужна вече и може да я плюе колкото си иска. Да припомня, че същия този "професор"  през 2006 г. предложи националния празник от 3 март да бъде преместен на 24 май, защото така се обиждали турците. Разбира се, това не му стигна и продължи с глупостите. С цялата си наглост днес (17.11.2008г.) в интервю за предаването "Тази сутрин" по БТВ този народоотстъпник обиди българските учители като каза: „Децата питат кога ще ни убиват, защото учителките обясняват, че трябва сега да се връща за всичките години и векове", разбира се това к*пеле не даде нито един пример, защото много добре знае, че никой БЪЛГАРСКИ учител няма да си позволи да каже такова нещо пред деца, но какво му пука на него, нали го защитава управляващата турска партия, която няма да позволи на никой да му търси отговорност за клеветите, макар, че ако това беше станало в една наистина цивилизована държава всички учители, които се почустват обидени от тези думи, щяха да защитят името си по съдебен път, това за жалост няма да се случи в България, защото на никой не му се занимава. В интервюто този еничар отправя и призива "Моля ви хора, спрете се за малко, всички ние възпитаваме деца!" и това от устата на човек, чийто племенник, наркоразпространителят Ангел Димитров-Чората, дълги години тровеше децата в Благоевград, ако това не е безочие и лицемерие, здраве му кажете.
***
Кои са хубавите неща бе гаден еничарино? Спрените пари по Сапард и по другите програми? Сараите на Доган ли и яхтите му и летящите чинии?Защо насаждаш етническа омраза като плашиш младите? Кой им е казал че ще ги коли? Няма ли за тебе един прокурор да се занимае с глупостите които приказваш? Не напразно през турско робство еничарите са били много по жестоки от турците.
***
една история и от мен...ама съвсем истинска! Въпросният вуйчо на Чората ми е преподавал в СУ..."водеше" лекции, обаче всички знаехме, че му е през онази работа, а и рядко се вясваше. Предполагам, че е имал по-важни дела на 6-ия етаж на централата от това да просвещава студентите си. Както и да е, накрая на семестъра трябваше да напишем по един реферат и това ни беше крайната оценка. Схемата бе следната- имаш реферат- 6; нямаш реферат- 5. Лесна работа, и за нас, и за него. С един колега веднага скроихме лиготията, знаейки, че никой няма да ни прочете преписаните страници за колективното подсъзнание и Юнг...Та, преписвайки от книгите, току по средата на някоя страница вмъквахме по 2 реда грозни попръжни, по адрес на вуйчото...Оценката ми по психология от 3-и курс е отличен 6 (с подписа на уйка му Люси...!!!) Ами, както се казва, вадете елките и смятайте;-)
***
Този родоотстъпник е плужек.Дано чете постингините и да знае,че рано или късно възмездието ще го настигне.Тази изтъркана плоча ,че трестъпната шайка от ДПС била гарант за етническия мир е произведена от кукловодите на Доган и слугинажа му.Етническия мир е изцяло заслуга на търпеливите ,толерантни и интелигентни БЪЛГАРИ. Но и това си има граници. Дано размахващите тази карта не се опитат да я разиграят защото това ще техния край в пълния смисъл на думата.
***
Просто ме е срам, че има такива "българи" като този професор- дупедавец ! Впрочем по какво е професор ?
***
Ах такива боклуци като Людмил Георгиев - лайното, Данчо - ментата и там подобна измет, са ми по-неприятни и от самите турци  Такива като тях наистина трябва да се избият  Людмиле, КУРВО, парите дето си взел от българския народ за лекарства на теб и близките си да ги дадеш да ти еба пичката майчина
***
Неуважаеми професор Георгиев! Ти си пълен ИДИОТ!
***
„Децата питат кога ще ни убиват, защото учителките обясняват, че трябва сега да се връща за всичките години и векове", обясни Георгиев и отново призова всички клевети и говорения изобщо да престанат, тъй като ДПС не е демон или чудовище.
Грубо изопачаване! Този еничар е за разстрел!
***
„Децата питат кога ще ни убиват, защото учителките обясняват, че трябва сега да се връща за всичките години и векове", обясни Георгиев
Нека тоя еничарин да излезе и да каже къде и коя учителка е казала това? Ето такива мърлячи като тоя народоотстъпник насаждат напрежение. Ако бяхме нормална държава сега за това му изказване щяха да завалят съдебни искове срещу него от обидени учители, защото аз съм сигурен, че никой български учител няма да си позволи да каже такива думи пред учениците си...
***
И този галфон му трябва спешна психиатрична помощ.
Как пък най-големите кукумицини са станали професори?
***
Заглавието на книгата на Юрген Рот "Новите демони на България" е ужасяващо вярно.
Ето и този професор, нагъл до безобразие и имащ дързостта да насажда омраза на етнически принцип.
Къде е прокуратурата, която да се самосезира и да го арестува за нарушаване на конституцията на РБългария????
****
Професорът през последното десетилетие успя да влезе в ДПС и после да напусне и да твърди, че бил се объркал и не знаел, че Догант е агентура …
После възхваляваше Касим Дал и Корман Исмаилов и стана съосновател на партията им. Сега приказва срещу тях и явно пак се е пообъркал в преценката си за хората. Абе как става така, че професор по психология е толкова зле в преценката си за хората, че толкова често се обърква? Нещо май има сериозни проблеми и въпросителни относно познанията му по психология. Интересно как един професор по психология може да е с такова трагично прилагане на психологическите си познания в практиката … Между другото професоре- къде можем да се запознаем със списък на рецензираните ви публикации и какъв Ви е хирш индекса според Scopus?
***
Тази публикация е глупава, невярна и безотговорна. "Проф. Георгиев" плаче за психопреглед.
***
Г-н еничар, /може да сте и професор-не пречи.../!Кажете нещо за Бисеров-нещо от "кухнята" в която сте!Кажете колко сте бившите ченгета/от ДС/ в ръководството на ДПС!Кажете защо има такава партия-и права си имат, и свободи си имат всички граждани на Родината, разликата, е че някои са по-богати, много от тези по-богати са откровени крадци...А между другото, когато има някакво събрание по места на противодържавната партия ДПС/в която защо ли членувате?/,отвън са паркирани предимно луксозни джипове, чиито собственици вътре в залите са на трибуната, а отпред са седнали зомбирани, наплашени, бедни хорица-лъгани, лъгани, лъгани...Вие къде сте в тази "картинка"?Каква роля играете?Съзнавате ли колко сте вредни за етническия мир в Родината ни-вие платените еничари и ДС подлогите в ДПС!/етнически турчин съм, но обичам България много по-вече от Вас!/
***
Не мога да се стърпя ....! Възмутен съм страшно от изявленията на тоя гнусен ... (Не мога да го нарека "човек") Нарича Президента НИ "идиот", а други, които не са на неговото мнение - "сволоч"!
***
Мръсна,гадна бандитска подлога!Това е следващият Бисеров. Гъзът му дъно няма.
***
ЛЪЖЕЦ,ЕЗИКА ДА ТИ ИЗСЪХНЕ,ДО КРАЯ НА НЕЩАСТНИЯ СИ ЖИВОТЕЦ САМО ДА МЪЦАШ.ТОЧНО В ШОУТО НА ПОРЕДНИЯ МРЪСНИК КАТО ТЕБЕ УЧИНДОЛСКИЯ ,ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ПАРДЮ ПЛЮЕШЕ БОРИСОВ.НЕ СМЕ МАЛОУМНИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС,ЕБИ СИ МАЙКАТА ЖИВОТНО.


Източници на мненията от форумите:

*** *** ***  
Господин Главен Прокурор Цацаров,
Господин председател на Парламентарната комисия за борба с корупцията Сидеров,

НАСТОЯВАМ ДА БЪДЕ ИЗВЪРШЕНО ПРЕЦИЗНО РАЗСЛЕДВАНЕ 
            КАКТО ПО СЪЩЕСТВОТО НА МОЕТО ИЗЛОЖЕНИЕ ОТНОСНО визираната ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ НА ЛИЦЕТО ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ,
            ТАКА И ОТНОСНО ПРЕСТЪПНАТА ДЕЙНОСТ НА ВСИЧКИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ ЛИЦА, КОИТО СА ПРЕНЕБРЕГНАЛИ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ДОСЕГА НЕ СА ПРЕДПРИЕЛИ НИКАКВИ ЗАКОНОВИ ДЕЙСТВИЯ ПО ОСВЕТЛЯВАНЕ И ДЕТАЙЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ОПИСАНАТА ПО-ГОРЕ ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ,
            при което лицето ЛЮДМИЛ ГЕОРГИЕВ, както и длъжностните лица
            не само да понесат съответната наказателна отговорност,
            но и да понесат съответната деликтна и репараторна отговорност.
            Тъй като така визираният казус е пределно и недвусмислено ясен,
            категорично и ясно настоявам
СПЕШНО И НЕОТЛОЖНО да възложите на съответните институции прецизно да извършат легитимните процедури 
            и да бъда своевременно уведомен за хода и резултата от тези процедури.
            Настоявам за най-строго и точно спазване на принципите и нормите на Правото!
17 Ноември 2013 г.                                                 Янко Н. Янков

2 коментара:

  1. Едва ли някой досега е правил по-точна дисекция на тялото на българската държава и общество, което се намира в кома от 25 г.! Диагноза-пример, как чрез личния фарватер на "професора-ибрикчия" може да се даде обяснение на общия път на пребивавалите, пребиваващите и устремилите се към властта през годините на българския "преход"! Поздравления, г-н професоре! Евгений Тенев

    ОтговорИзтриване