2008-09-25

ДанС В МАФИЯТА /МАФИЯТА В ДанС

Address for letters:

Ianko Iankov

Dianabad,

Block 4, ap. 38

1172 Sofia

Web site: http://iankov.info

Web site: http://iankov.com

Bulgaria

***************************

25 Септември 2007

Информационно уточнение:

Текстът е публикуван в Интернет на адрес:

Web site: http://iankov.blogspot.com/2008/09/blog-post_25.html

Съвместно оперативно мероприятие на ДАНС и Мафията, 2008-09-25

До Борис Велчев –

ноторно известен хомосексуалист,

внук и син на световно известни комунистически престъпници,

престъпен нискойерархичен държавновластнически слуга

на руския и българския мафиотски режим –

изпълняващ длъжността Главен прокурор на България

бул. „Витоша” № 2

1000 София

До Михаил Миков -

Министър на вътрешните работи

ул. “Шести септември” № 29

1000 София

До Първо Районно Полицейско управление

ж. к. „Гео Милев”, бул. „Шипченски проход” № 8

1113 София

Днес, четвъртък, 25 септември 2008 г., е осмият ден от осъществяването на едно събитие, станало миналия четвъртък, 18 септември 2008 г.; което събитие, според моето категорично мнение, носи абсолютно всички белези на съвместно оперативно мероприятие, извършено от служители на официалните български специални държавни служби (ДАНС) и от функционери, принадлежащи към техните (на специалните слежби) наддържавни господари от предишната ченгеджийница, функциониращи днес като свръхбогати бизнесмени от българския клан на руската Червена мафия, персоналният ми конфликт с които е доста отдавнашен, добре известен и подобаващо документиран както в документацията на Главната прокуратура, така и в публичното пространство.

Събитието стана миналия четвъртък, 18 септември 2008 г., в 06 часа и 45 минути сутринта в непосредствена близост до светофара, намиращ се между двете срещуположни автобусни спирки „Читалището” в ж. к. „Дианабад”. При това събитието стана на фона на свидетелското присъствие на около десетина души, намиращи се на двете отсрещни автобусни спирки.

Предвид редица съображения тук и сега не намирам за нужно да описвам както детайлите на това събитие, така и детайлите на множеството други събития, които предшествуваха и следшествуваха въпросното събитие. Още повече, че всичките ми досегашни адресирани до българската Прокуратура описания на такива събития винаги са завършвали абсолютно безрезултатно дори в най-драстичните от случаите, при които напълно прецизно са били посочени и предоставени съвсем конкретни имена и факти.

Тъй като, обаче, това събитие за пореден път ми даде основание да считам, че е нужно да се възползувам от предоставеното ми от българското законодателство право на носене на лично оръжие за защита на членовете на семейството ми и за лична защита, с настоящите редове се обръщам:

Първо, към Главния прокурор на България: с искането да разпореди да бъдат събрани на едно место и да бъдат актуализирани всичките онези мои адресирани до неговата институция искания за разследвания на престъпленията, извършени против членовете на моето семейство и лично против мен;

Второ, към Министъра на вътрешните работи: да ми даде ясен и изричен отговор на въпроса „Колко пъти, по какви поводи и с какъв правосъобразен резултат съм бил обект на каквито и да са секретни оперативни мероприятия на българските специални служби от късната есен на 1989 г. до днес?”;

Трето, към ръководителя на Първо Районно Полицейско управление в София: с искането да разпореди на компетентните негови служители да предприемат процедура по издаването на мое име на разрешително за закупуване и носене на огнестрелно оръжие, и по-точно на пистолет (револвер).

25 Септември 2007 Янко Н. Янков,

ж. к. Дианабад, блок 4, вход 1, етаж 6, ап. 38.

1 коментар:

  1. Професор Янков, нападнаха ли Ви "длъжностни лица"? Какво всъщност Ви се случи?

    ОтговорИзтриване